hər hansı birinə malik olan kişilərdən nəinki uzaq olun, hətta qaçın! cok guldum bu sözee![]()
![]()
![]()
![]()
4 sonuçtan 1 ile 4 arası
-
02-10-2010, 12:56 PM #1
Hansı kişilərdən uzaq olmalı?
Hansı kişilərdən uzaq olmalı?
1. Siz sevgilinizlə münasibətləri ciddiləşdirmək istəyirsiz, hətta onunla ailə həyatı qurmaq sizi dünyanın ən xoşbəxti edər. O isə sizə belə cavab verir, " Evlənmək? Hələ tezdir. Bizim hələ nə yaşımız var ki, "
2. " Sən məndən icazə almadan necə dükana düşə bilərsən? " deyə sizdə hər zaman belə halları səhv tutursa.
3. Elə ilk görüşdə sizə belə deyirsə: " Həyatımda çox qız olub, amma sən onlara bənzəmirsən"
4. Görüş yeri təyin edəndə " Eee ora uzaqdır axı, sən bizim tərəfə gəlsən olmaz?"
5. Siz ona, onunla birlikdə kinoya yaxud başqa bir yerə getməyi təklif edirsiz. O isə müxtəlif bəhanələr gətirərək sizin təklifinizdən boyun qaçırır.
6. Siz telefona gec cavab verəndə mütləq əsəbləşirsə
7. Sizə həmişə söz gəlişi belə deyirsə " Mən heç evlənmək barəsində düşünmədim"
8. Əgər köhnə sevgilisindən yaxud tanış olduğu qızlar barəsində tez - tez sizə söz açırsa.
9. Sizi nəyəsə məcbur edib, " Nə olsun ki, hansı dövürdə yaşayırıq ki" - deyirsə
10. Həmişə rəfiqələriniz barəsində belə deyirsə, " Rəfiqələrindən heç xoşum gəlmədi, onlarla əlaqəni kəs"
11. Tez - tez " mən oğlanam mənə olar " - deyirsə
12. Əgər yalan danışdığını hiss edirsənsə, onda sevgilinin səni sevmədiyinə əmin ola bilərsən.
Psixoloqlar xəbərdarlıq edir - yuxarda sadalanan xarakterlərdən hər hansı birinə malik olan kişilərdən nəinki uzaq olun, hətta qaçın!Her sheyi bilmek vacib deyil, Vacib olan heddinizi bilmekdir!
-
02-10-2010, 06:04 PM #2Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Türkiye
Re: Hansı kişilərdən uzaq olmalı?
HaKKım heLaL,Sewqim haRam oLsun
-
02-10-2010, 06:08 PM #3Azeri.net Sevdalısı
Re: Hansı kişilərdən uzaq olmalı?
thanks movzu ucun

-
02-11-2010, 01:41 PM #4Member