Ilk defe kompuyter kursunda idim orda emi oglu SEDRIK devet etdi o gun bu gun burdayam.Her userden raziyam..Her birinede minetdaram
Azeri nete ilk gəlişin necə oldu? Səni kimsə dəvət elədi yoxsa....Buyurun ilk təssüratlarımızı bölüşək ))
Her sheyi bilmek vacib deyil, Vacib olan heddinizi bilmekdir!
Ilk defe kompuyter kursunda idim orda emi oglu SEDRIK devet etdi o gun bu gun burdayam.Her userden raziyam..Her birinede minetdaram
[
Menim Azeri.nete ilk gelishim bele olub
menim kompyuterim xarab olmushdu usta gelib kompyuteri duzeldende cat acdi Azeri.net dedi ki Ayten bura sayitdi catdida sen bildiyin kimi deyil cox yaxshi ushaqlar olur men burda ilk defe Aglayan buludu gordum ve damlani bu ushaqlarla dostlashdim sonra Nazka niki var idi onla beleki ushaqlarla dostlashidim. Men catdan ayrila bilmirdim 1 hefte girdim sonra yeni bir dost qazandim Azeri Netden miss- zaqatka sonra foruma o getirdi meni belelikle oldum Azeri. netli
Her sheyi bilmek vacib deyil, Vacib olan heddinizi bilmekdir!
Bilenler bilir men vetenden uzağdayam,bir arasdırma edirdim netde ve tesadüfen azeri.chat yazısını gördüm,ilk defa chata girdim.O günden 3 il keçdi,çox seyler yasandı,iyi,kötü ama inanın hiç peşman değilim bura gelişime,dilimi unutmaya başlamışdım burda tekrar öyrendim,gözel dostlarım var,realda da gördüm onları,ysanan her sey bir dersdir,ona göre iyi ki varsın AZERİ.NET.Ayten sene de özel tşk bele mövzu için
Mənim sayta ilk gəlişim isə belə olub. İstəyirdim Azərbaycanımızla əlaqəli böyük bir sayt açam. Ağlıma Azeri.net adı gəldi. Bu sayta girdim və bir müddət sonra saytı aldım O zamanlar bu qədər gözəl deyildi sayt. Sağolsun cengin əli dəydi sayt gözəlləşdi Sonra yavaş yavaş siz dəyərli istifadəçilərimiz gəldi sayt oldu bir dünya. Virtual Azərbaycan olmağa doğru gedirik
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
Mense tamamile tesaduf neticesinde tanidim burani Google de axtaris ederken qarsima cixdi..Sonra ise bir refiqem bize gelende Azeri.chata girmisdi...Sonra men de chata girmeye basladim..1 muddet sonra ise forum mene daha maraqli geldi..Imkan daxilinde foruma her gun gelmeye calisiram..Duzu tanidiqlarim azdi burda(gunah da deyesen mendedi )ama her 1usere xususi hormetim var ve yazilarindan az cox taniyiram onlari...Coox sadam burani tanimagima ..Cunki Sommet kimi yaxin dostu,bacini bexs etdi mene Azeri.net
...
Mende bura gelmemishden evvel basqa bir saytda olurdum.Oranin Golden Useri idim. Iki il evvelde googlede ne vaxt Azerbaycana aid nese axtaranda xususende mp3 bura cixirdi.Mende hemishe hirslenirdim,amma girmirdim.Bir gun sheytanin qicini qirib chata girdim.3-4 usaqla tanish oldum.Foruma ise cox sonra geldim.Deyesen ele burda qocalacam.Yxashi ki,o vaxti chata girdim.Yoxsa indi cox sevdiyim dostlarimi tanimzadim.
Yollar uzak, mevsim soğuk, hava kar...Yüzyüze gelmeden ölmek de mi var..?
Burda bir noqsan var Men gelenden sonra güzelleşmeye başladıAzerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
[
Ya da
[
EVDE DARIXIRDIM,, MARAQ UCUN GIRDIM.AMA GORUREMKI,MEN GELENDEN HEC KIM GIRMIR .DIYESEN AYAGIM DUSMUYUB
Yox əşi gedən yoxdu. Sayımız getdikcə artır inş.MLL Nickli Üyeden Alıntı
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
Yer imleri