Hə bu saytın ele pis bir xasiyyəti var. Heçkimi yatmaya qoymurManolita Nickli Üyeden Alıntı
Mən özüm də gec yatıram.
Mühiti biz yox siz istifadəçilərimiz meydana gətirirsiniz. Sizlər sağolun.
211 sonuçtan 51 ile 60 arası
-
05-08-2007, 01:02 AM #51Senior Member
- Yer
- Sensizliğin sokağından...
ama yenede
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
bele seylerin sesini cixarsin fanatta olsa

-
05-08-2007, 01:09 AM #52Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
05-09-2007, 02:11 PM #53Senior Member
- Yer
Dunende menim bashima gulmeli hadise gelib mashin ile gedende idman kompleksininin yaninda axsam saat 11-12 arasi gedirdim ve birde gordum ki, coxlu mavilerden(transsexual) var idi cox guldum ayna aciqdi seslerini eshitdim cox guldum ve surdum getdim

-
05-09-2007, 11:50 PM #54Senior Member
Dunen gece yuxu gormusdum. O yuxum bugun chin oldu.....
Heyat, sen ne qeribesen!
-
05-10-2007, 12:46 AM #55Senior Member
- Yer
- From the hell
bilgisayarımdaki bazı proğramlarım ve fotoğraflarım silinmişşşş ne kadar uğraşmıştım onlar için :*tuh
-
05-10-2007, 12:56 AM #56
bugün başıma güneş geçti çok sıcaktı yandım valla yakında sim siyah olacam başka bişey yok çok şükür
herzaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmassın
-
05-10-2007, 03:34 AM #57Senior Member
Bu axşam azeri nete baş çekmek istedim bir saatlıq, amma maşallah seher olacaq bir azdan
amma men hele buradayam. İnşallah sabah işden qovulmağa sebeb olmaz yuxusuzluğum
-
05-10-2007, 02:19 PM #58Senior Member
- Yer
Bugun zam dekan ile agizdashdig

-
05-10-2007, 09:01 PM #59Azeri.net Sevdalısı
Geçmiş olsun emre seni en iyi ben anlıyorum
follow_me Nickli Üyeden Alıntı
benimde geçen hafta bilğisayar çöktü herşeyim gitti.sen yine geri getirebilmişin ben onuda beceremedim
-
06-17-2007, 08:01 PM #60
Bugün səhər oyandım və heçnə eləmədim. Eləcə oturdum
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.

LinkBack URL
About LinkBacks

bugun heyatim oz axari ile kecib getdi. Amma ofisde o qeder cox yuxum gelirdi ki, boyuk bir sehv edecekdim bu yuxu ucbatindan. Bu mene ders olmadi, yene de gec olub saatlar, mense azeri netdeyem. Bu azeri net meni yatmaga qoymur, movzular masallah o qederdir ki, oxumaqla qurtarmir, hele yeni uzv olmaq da lap cetindir, cunki movzular hamisi yeni olur o zaman. Muhiti eladir. Cox beyenirem. Bele gozel muhit yaradanlara da oz tesekkurumu bildirirem. Allah haminizdan razi olsun
Yer imleri