Salam Rüfet!
Mövzunun adını deyişdim. Bu cür daha doğru olar zennimce. Amma indiden deyim burada qırğın ola biler
Bilmek isterdim sizce moderatorlar nece olmalidi.Bizim Moder-lerdn catismayan cehetler hansilardi? Bir azda Ozumuzu tenqid eliyekki irelleyis olsun
Formun en yaxsi Moderatoru kimdi sizin fikrinizce?Rey bildirmeyi unutmayin.
Salam Rüfet!
Mövzunun adını deyişdim. Bu cür daha doğru olar zennimce. Amma indiden deyim burada qırğın ola biler
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
Salam CabirAzerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
He Mencede bele daha uygundu.En yaxsi Moder Men olacam .. onsuzda bunu cox gozel bilirem
Azerbaycanli Mende basqa Butun Moderlerin nikler yasil herflerle yazilib niye?
Artıq senin de rengin yaşıldı
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
Tesekkur.Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
Hormetli Moderatorlar Heckim Ozune sesvermesin HA! QADAGANDI
Deli_UREK sizi tebrik edirem.
Sesimse Kombat80-e dir
...
Cox Sagolun ama men coxdan moder idim ama hele yasil deyildim Bu gun sagolsun Cabir menide yasillar partiyasina goturdu.je_demeure Nickli Üyeden Alıntı
menim sesim ise senedir Deli_UREK
NE FERQI VAR EEEE SEN YASILSAN YOXSA QARA ESAS ODURKI SEN VARSAN
QIZLARIN ISE HAMISINI BEYENIREM
Cox Sagol.. Xeyallarim.Minnetdaram sene. hami sesini mene verdiyni deyir ama 2 sesim var.Xeyallarim Nickli Üyeden Alıntı
Yer imleri