Nehayet sayta gire bildim. Düne Adanadan gec qayıtdım. Gece de yorulmuşdum yatdım. Bugün de iş güc ancaq vaxt tapıb geldim. Baxıram üzvlerimiz hele de xestedi. Baxın heç Elif xeste olur. Maşallah her zamankiğ kimi kıpır kıpırdı![]()
9426 sonuçtan 831 ile 840 arası
-
03-21-2007, 12:59 PM #831Azeri.net Sevdalısı
yesterday Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürederim yesterday.inşallah atlatırız bu hastalıklarıda.içimiz açılsın biraz güzel resimlerle

-
03-21-2007, 02:18 PM #832Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
03-21-2007, 02:20 PM #833
[quote=elif-elif]
Buldum ne yapacağımı
"elif-elif":18tsxfx6 Nickli Üyeden Alıntı
[/quote:18tsxfx6]
Sen hardan tapırsan bu qeder eneerjini?
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
03-21-2007, 02:22 PM #834Tekrar geçmiş olsun mystrey. Aman özünüze diqqet edin. Az qaldı bahar da geldi. Mikroblar daha tesir edebilmez size
mystrey Nickli Üyeden Alıntı
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
-
03-21-2007, 02:29 PM #835
[quote=elif-elif]
Acaba paket ben yokken geldi de annem mi yedi adanaları?
"elif-elif":263c2j22 Nickli Üyeden Alıntı
[/quote:263c2j22]
Soruşdum dediler buradan Adanadan Bursaya kabab getmez. Gerek sen Elifi alıb bura gelesen.
Amma heç narahat olma men senin yerine de yedim. Hemde birbuçuk
-
03-21-2007, 03:49 PM #836Moderator
Günaydın. Ben yine geceyi sabah ettim. Sonrada uyudum bu saate kadar. Bugün evde temizlik var. Hastayım numarası mı yapsam acaba?
yeshu Nickli Üyeden Alıntı

Ama bu gün herzamankinden daha neşeliyim. Bahar geldiiii
Bayramınız mübarek
Yeshu Abi hala iyileşmedin mi sen? Miden için süt iç diyecem ama sevmiyorsun değil mi?[
Ya da
[
-
03-21-2007, 03:53 PM #837Moderator
Geçmiş olsun canım. Kimbilir nasıl korktun kanı görünce

Siteyi bi okutup üfletmek lazım galiba üstümüzde nazar mı var ne
[
Ya da
[
-
03-21-2007, 03:54 PM #838Senior Member
- Yer
- Danmark
aha geldi gelmedi saldirdi azeri nete

gunaydin dermisim...
-
03-21-2007, 03:57 PM #839Moderator
mystrey, ne oldu sana boyle
hep hastalık
özüne yaxşı bax geçmiş olsun, hem ayrıca resimlerin çox gözeldir
ellerine sağlık olsun
-
03-21-2007, 03:59 PM #840Moderator
[quote=Azerbaycanli]
Soruşdum dediler buradan Adanadan Bursaya kabab getmez. Gerek sen Elifi alıb bura gelesen.
elif-elif Nickli Üyeden Alıntı
Amma heç narahat olma men senin yerine de yedim. Hemde birbuçuk
[/quote:100aoo66]
Afiyet şeker olsun. Burda da güzel adana yapanlar var. Burda yerim ben de ne yapayım
[
Ya da
[

LinkBack URL
About LinkBacks

ne yapıcam şimdi sabaha kadar?
Yer imleri