Selam forumun güzel insanları, nasılsınız? Az geç uyandım sabahın köründe yatınca böyle oluyor işte.. Doğrusunu söylemek gerekirse çox yatmışım. Birsürü zaman boşa getti. Bu geden zamanı değerlendirmek lazımdır.
yeshu bey nerelerdesiniz kaç gündür.. Bana diyordun şimdi sen yoxsun sanal alemde
Dünkü olayın adını "2. Forum Harbi" koymamda bir sakınca yoxtur umarım. 1.sini hatırlarsınız
Can-ım, Kanka-m, sizlerede ayrıca selam eder böyüklerin ellerinden köçüklerin gözlerinden öperim. Meni soracax olarsanız. Men eyiyim. Bizim burda quzular melir, koyunlar otli ....
Benim karnım acıktı ben gidip artik. Forumda bir savaş daha çıkmadan. Kimi üzdüyesem, kimi kırdıysam affedersiniz inşallah.
Yazıma son verirken Azerbaycan'lıya ve Nezaretçilere(Owen'da dahil) teşekkür ederem..
Saygılar Sevgiler..
>imza<
------
Edeb-i Hayat
Mavi_Ay
Mavi_Vadi
Mavi_Dostluk
BlackWolf
MirZe
SameT
OdeZz
-------
Not:Bu nickler şahsıma tescillenmiştir çalmayınızehheh
9426 sonuçtan 271 ile 280 arası
-
03-05-2007, 03:29 PM #271Moderator
yeshu Nickli Üyeden Alıntı
Güzel tavsiye Yeshu Abi 
Nerdesin sen kaç gündür?[
Ya da
[
-
03-05-2007, 06:09 PM #272
-
03-05-2007, 06:15 PM #273Moderator
Kanka sana ne olduuu?
Mirze Nickli Üyeden Alıntı
Ne kadar çox söyleyecek şeyin varmış. Hoşgeldin. Karnını doyur gel de muhabbetin dibine vuralım
Ben bugün 7:30'da kalktım hohohohhooo. Gece erken uyumak için
[
Ya da
[
-
03-05-2007, 06:46 PM #274Azeri.net Sevdalısı
selam yarım saat oldu kurstan geldim..akşama misafir gelecekmiş anneme yardım etmem gerekiyor
siteye bakayım dedim..can bugece dama var yine hazırlıklı ol
-
03-05-2007, 06:49 PM #275Moderator
Benim de yemek yiyip odamı toplamam gerekiyor. Bu gece ben yokum, erken yatmaya and içtim
mystrey Nickli Üyeden Alıntı
Rahat rahat oynayın
[
Ya da
[
-
03-05-2007, 06:56 PM #276Azeri.net Sevdalısı
sensiz olmaz
uykular haram oldu bize
bugün kursta bir uykum geldi..hocada diyor dilruba sende bil haller var bugün adamcagız bilse sabahlara kadar oturdugumu
hep canla senin yüzünden...yüz kaslarım kırıştı akşam sizin yüzünüze kimse almayaca beni
-
03-05-2007, 07:14 PM #277
elif bende daha ne cevherlar var bir bilsen.. heryere yazmıyorum işte.. yazı şiir makale hikaye dilekçe ( dilekçe nerden çıktı yaff) neyse.. öle işte sen anladın onu

Karnımı doyurdum şükür. Bi bulaşık var idi, dağ qimi. Artık dağları delmenin zamanı geldi dedim.. Yıkadım bütün nevar ne yox...
can sende buldun benim gibi garibanı yen.. akşama qader antereman yapacam. rahatsız etmeyin
ya dostlar menim yüzümden sizinde hayatınız tersine döndü. Kendimi suçlu hissedip. Artık gece en geç ikiye kadar durax, yoxsam can sen sınavda birinci olamayabilersen, kanka seninde hayatın sanal olabiler.. Artık buna dur demenin yaxti geldi bence..
Dışarı çıksam mı acaba..?
-
03-05-2007, 07:32 PM #278Azeri.net Sevdalısı
Mirze Nickli Üyeden Alıntı
can okadar yazı yazmıştım gelmemiş
bugün bu internet baglatısındada sorun var.bende annemim sabrını deniyorum bakalım nekadar sonra bagıracak ban yardıma geldiye
-
03-05-2007, 07:32 PM #279Moderator
Doğru diyorsun kanka. Benim gözlerim mosmor oldu gece oturup gündüz yatmaktan. Söz verdim kendime bu gece erken yatacam. Valla hocam da doğru diyor hem gülmekten, hem de bu göz altı morluklarımız ve şişlikler yüzünden evde kalacaz
Sana göre hava hoş kanka dimi?
Bu gece 2'de yat borusunu çalacam ona göre
Yok ben o kadar duramam erkenden düşer yatarım siz ne haliniz varsa görün haha Sen de çık biraz gez dolaş açılırsın.
[
Ya da
[
-
03-05-2007, 07:34 PM #280Moderator
Benim annem çok sabırlı yazık
mystrey Nickli Üyeden Alıntı
[
Ya da
[

LinkBack URL
About LinkBacks