Əsas məzmuna keç
Sayfa 28/943 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
9426 sonuçtan 271 ile 280 arası

Sayt Yoxlaması..

Moderator
    Alıntı yeshu Nickli Üyeden Alıntı
    Gülün ve geçin!!! Hakikaten gülün ve geçin!!!
    Güzel tavsiye Yeshu Abi
    Nerdesin sen kaç gündür?
    [
    Ya da
    [

Senior Member
    Yer
    Muğla-Bursa
    Selam forumun güzel insanları, nasılsınız? Az geç uyandım sabahın köründe yatınca böyle oluyor işte.. Doğrusunu söylemek gerekirse çox yatmışım. Birsürü zaman boşa getti. Bu geden zamanı değerlendirmek lazımdır.

yeshu bey nerelerdesiniz kaç gündür.. Bana diyordun şimdi sen yoxsun sanal alemde

Dünkü olayın adını "2. Forum Harbi" koymamda bir sakınca yoxtur umarım. 1.sini hatırlarsınız

Can-ım, Kanka-m, sizlerede ayrıca selam eder böyüklerin ellerinden köçüklerin gözlerinden öperim. Meni soracax olarsanız. Men eyiyim. Bizim burda quzular melir, koyunlar otli ....

Benim karnım acıktı ben gidip artik. Forumda bir savaş daha çıkmadan. Kimi üzdüyesem, kimi kırdıysam affedersiniz inşallah.

Yazıma son verirken Azerbaycan'lıya ve Nezaretçilere(Owen'da dahil) teşekkür ederem..

Saygılar Sevgiler..

>imza<
    ------
    Edeb-i Hayat
    Mavi_Ay
    Mavi_Vadi
    Mavi_Dostluk
    BlackWolf
    MirZe
    SameT
    OdeZz
    -------

Not:Bu nickler şahsıma tescillenmiştir çalmayınız ehheh

Moderator
    Alıntı Mirze Nickli Üyeden Alıntı
    selam fprımun güzel insanları nasılsınız? Az geç uyandım sabahın köründe yatınca böyle oluyor işte.. Doğrusunu söylemek gerekirse çox yatmışım. Birsürü zaman boşa getti. Bu geden zamanı değerlendirmek lazımdır.

yeshu bey nerelerdesiniz kaç gündür.. Bana diyordun şimdi sen yoxsun sanal alemde

Dünkü olayın adını "2. Forum Harbi" koymamda bir sakınca yoxtur umarım. 1.sini hatırlarsınız

Can-ım, Kanka-m, sizlerede ayrıca selam eder böyüklerin ellerinden köçüklerin gözlerinden öperim. Meni soracax olarsanız. Men eyiyim. Bizim burda quzular melir, koyunlar otli ....

Benim karnım acıktı ben gidip artik. Forumda bir savaş daha çıkmadan. Kimi üzdüyesem, kimi kırdıysam affedersiniz inşallah.

Yazıma son verirken Azerbaycan'lıya ve Nezaretçilere(Owen'da dahil) teşekkür ederem..

Saygılar Sevgiler..

>imza<
    ------
    Edeb-i Hayat
    Mavi_Ay
    Mavi_Vadi
    Mavi_Dostluk
    BlackWolf
    MirZe
    SameT
    OdeZz
    -------

Not:Bu nickler şahsıma tescillenmiştir çalmayınız ehheh
    Kanka sana ne olduuu? Ne kadar çox söyleyecek şeyin varmış. Hoşgeldin. Karnını doyur gel de muhabbetin dibine vuralım Ben bugün 7:30'da kalktım hohohohhooo. Gece erken uyumak için
    [
    Ya da
    [

Azeri.net Sevdalısı
    selam yarım saat oldu kurstan geldim..akşama misafir gelecekmiş anneme yardım etmem gerekiyor siteye bakayım dedim..can bugece dama var yine hazırlıklı ol

Moderator
    Alıntı mystrey Nickli Üyeden Alıntı
    selam yarım saat oldu kurstan geldim..akşama misafir gelecekmiş anneme yardım etmem gerekiyor siteye bakayım dedim..can bugece dama var yine hazırlıklı ol
    Benim de yemek yiyip odamı toplamam gerekiyor. Bu gece ben yokum, erken yatmaya and içtim Rahat rahat oynayın
    [
    Ya da
    [

Azeri.net Sevdalısı
    sensiz olmaz uykular haram oldu bize bugün kursta bir uykum geldi..hocada diyor dilruba sende bil haller var bugün adamcagız bilse sabahlara kadar oturdugumu hep canla senin yüzünden...yüz kaslarım kırıştı akşam sizin yüzünüze kimse almayaca beni

Senior Member
    Yer
    Muğla-Bursa
    elif bende daha ne cevherlar var bir bilsen.. heryere yazmıyorum işte.. yazı şiir makale hikaye dilekçe ( dilekçe nerden çıktı yaff) neyse.. öle işte sen anladın onu

Karnımı doyurdum şükür. Bi bulaşık var idi, dağ qimi. Artık dağları delmenin zamanı geldi dedim.. Yıkadım bütün nevar ne yox...

can sende buldun benim gibi garibanı yen.. akşama qader antereman yapacam. rahatsız etmeyin

ya dostlar menim yüzümden sizinde hayatınız tersine döndü. Kendimi suçlu hissedip. Artık gece en geç ikiye kadar durax, yoxsam can sen sınavda birinci olamayabilersen, kanka seninde hayatın sanal olabiler.. Artık buna dur demenin yaxti geldi bence..

Dışarı çıksam mı acaba..?

Azeri.net Sevdalısı
    elif bende daha ne cevherlar var bir bilsen.. heryere yazmıyorum işte.. yazı şiir makale hikaye dilekçe ( dilekçe nerden çıktı yaff) neyse.. öle işte sen anladın onu

Karnımı doyurdum şükür. Bi bulaşık var idi, dağ qimi. Artık dağları delmenin zamanı geldi dedim.. Yıkadım bütün nevar ne yox...

can sende buldun benim gibi garibanı yen.. akşama qader antereman yapacam. rahatsız etmeyin

ya dostlar menim yüzümden sizinde hayatınız tersine döndü. Kendimi suçlu hissedip. Artık gece en geç ikiye kadar durax, yoxsam can sen sınavda birinci olamayabilersen, kanka seninde hayatın sanal olabiler.. Artık buna dur demenin yaxti geldi bence..

can okadar yazı yazmıştım gelmemiş bugün bu internet baglatısındada sorun var.bende annemim sabrını deniyorum bakalım nekadar sonra bagıracak ban yardıma geldiye

Moderator
    Doğru diyorsun kanka. Benim gözlerim mosmor oldu gece oturup gündüz yatmaktan. Söz verdim kendime bu gece erken yatacam. Valla hocam da doğru diyor hem gülmekten, hem de bu göz altı morluklarımız ve şişlikler yüzünden evde kalacaz Sana göre hava hoş kanka dimi?
    Bu gece 2'de yat borusunu çalacam ona göre Yok ben o kadar duramam erkenden düşer yatarım siz ne haliniz varsa görün haha Sen de çık biraz gez dolaş açılırsın.
    [
    Ya da
    [

Moderator
    Alıntı mystrey Nickli Üyeden Alıntı

can okadar yazı yazmıştım gelmemiş bugün bu internet baglatısındada sorun var.bende annemim sabrını deniyorum bakalım nekadar sonra bagıracak ban yardıma geldiye
    Benim annem çok sabırlı yazık
    [
    Ya da
    [

Yer imleri