Yeni zellanda yada endonezya civari adalardan bi ada satin alir yasam icin ferekli donanim ve materyalleri temin ettikten sonra dis dunyayla bagimi tamamiyla mumkun olmasada olabildigince koparirdim..
48 sonuçtan 11 ile 20 arası
-
04-19-2007, 01:03 PM #11
Re: Choxlu pul olsaydi
Evdekiler bir de baxırlarki miyo yazıq cücenin başını qoparıb.
miyo Nickli Üyeden Alıntı
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
04-19-2007, 03:38 PM #12Senior Member
aksam savusur, gun cikar ..aydinlik bizimdir....
-
04-19-2007, 03:39 PM #13
10 milyon dollarım olsa vetenimizin gözel, yamyaşıl bir yerinde villa tiktirerdim. Hovuzlu ve süretli internet bağlantısı da olacaq içinde
-
04-19-2007, 03:41 PM #14Moderator
Her hafta sonu Bakü'ye giderdim. Aslında hafta içi de giderdim iş güç yok nasılsa.
[
Ya da
[
-
04-19-2007, 03:58 PM #15Bir de 4x4 bir BMW alardım. Gedib gelmek asan olsun
elif-elif Nickli Üyeden Alıntı
-
04-19-2007, 08:24 PM #16
Bu kadar fazla paranın değer kaybetmemesi için ticaret yapardım, geliriyle evler yapar, imkanı olmayan insanlara hediye ederdim. Ayrıca evlenirdim... Bir hayvan almama gerek yok, benim bir papağanım var onunla uğraşmak yetiyor.
-
04-20-2007, 02:13 PM #17Member
cucenin bashini qoparmaga ureyim gelmirdi, ureyi yumushaq olmusham men
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
-
04-20-2007, 07:19 PM #18
Şekildeki pişiye baxxx. Nese görüb orada deyesen. Yazıq cüce
miyo Nickli Üyeden Alıntı
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
04-20-2007, 07:38 PM #19Senior Member
- Yer
- Baki
meni coxlu pulum olsa Parise gederdim cox romantik bir seher ve orani gezek oyrenmek en boyuk arzularimdandir.(hemde dizayner yeni oda isleri cox diqqetii celb edir)
gulumse bir az gulsun gozlerin,gulumse bir az getsin kederin.
-
04-20-2007, 09:23 PM #20
Ne Parisi. Dünyanı gezmek olar o pulla.
Karayib adalarından başlayıb Afrika meşelerine kimi
Afrikanı vertalyotla gezmek yeqin daha yaxşı olar. Adamyeyeni var, şirleri var

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri