Əsas məzmuna keç
Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
48 sonuçtan 11 ile 20 arası

Çoxlu pul olsaydı ...

Moderlər Azerbaycanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Azerbaycan - Türkiye

Re: Choxlu pul olsaydi

Alıntı miyo Nickli Üyeden Alıntı
    Amma men chooooox sevirem heyvanlari en chox da yavrularini.Kedi, kopek yavrusu gorunce ureyim gedir az qala opmek gelir ichimden, He bir de cocuklukda evmizde civcivlerle chox oynardim, bashlarini agzima soxardim indi yadima dushende tuklerim urperir
    Evdekiler bir de baxırlarki miyo yazıq cücenin başını qoparıb.
    Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.

Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.

Senior Member
    Yeni zellanda yada endonezya civari adalardan bi ada satin alir yasam icin ferekli donanim ve materyalleri temin ettikten sonra dis dunyayla bagimi tamamiyla mumkun olmasada olabildigince koparirdim..
    aksam savusur, gun cikar ..aydinlik bizimdir....

Senior Member Aygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    10 milyon dollarım olsa vetenimizin gözel, yamyaşıl bir yerinde villa tiktirerdim. Hovuzlu ve süretli internet bağlantısı da olacaq içinde

Moderator
    Her hafta sonu Bakü'ye giderdim. Aslında hafta içi de giderdim iş güç yok nasılsa.
    [
    Ya da
    [

Senior Member Aygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı elif-elif Nickli Üyeden Alıntı
    Her hafta sonu Bakü'ye giderdim. Aslında hafta içi de giderdim iş güç yok nasılsa.
    Bir de 4x4 bir BMW alardım. Gedib gelmek asan olsun

Member
    Yer
    Turkiye / istanbul
    Bu kadar fazla paranın değer kaybetmemesi için ticaret yapardım, geliriyle evler yapar, imkanı olmayan insanlara hediye ederdim. Ayrıca evlenirdim... Bir hayvan almama gerek yok, benim bir papağanım var onunla uğraşmak yetiyor.

Member

Alıntı Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
    cucenin bashini qoparmaga ureyim gelmirdi, ureyi yumushaq olmusham men

Yer
    Azerbaycan - Türkiye

Alıntı miyo Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
    cucenin bashini qoparmaga ureyim gelmirdi, ureyi yumushaq olmusham men
    Şekildeki pişiye baxxx. Nese görüb orada deyesen. Yazıq cüce
    Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.

Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.

Senior Member
    Yer
    Baki
    meni coxlu pulum olsa Parise gederdim cox romantik bir seher ve orani gezek oyrenmek en boyuk arzularimdandir.(hemde dizayner yeni oda isleri cox diqqetii celb edir)
    gulumse bir az gulsun gozlerin,gulumse bir az getsin kederin.

Yer
    Azerbaycan - Türkiye
    Ne Parisi. Dünyanı gezmek olar o pulla. Karayib adalarından başlayıb Afrika meşelerine kimi Afrikanı vertalyotla gezmek yeqin daha yaxşı olar. Adamyeyeni var, şirleri var

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Yer imleri