ben gelecegim yarinherhezide beklerim..
Hörmətli forumçularımız sabah axşam 16 yanvar 18 : 00 - da [ - də görüş var gəlməyən istifadəçi 200000 manat cərimələnəcək![]()
![]()
ben gelecegim yarinherhezide beklerim..
ShenAy
Bir Gúlúsún Var Senin,
Gøkteki Ay Karanlik Olur,
Bir Sevincin Var Senin,
Ismin Shen´ligini Unutur!!!
Shen´imsin,
Sen Benim Canim,
Kanim Herseyim,
Biricik Ablamsin!!!
bende gelicem yarın türkiye saatiyle 18 .00 da
buluşalım eminim hepinizde chatte sohpet etmeyi özlemişsinizdir
yarın hepinizi bekliyoruz![]()
![]()
![]()
harda qaldınız ?
gelin çıxın görek,gözümüz yollarda qaldı.
Mesafler mi aşkı uzaklaştırır ,aşk mı mesafeleri yakınlaştırır,Uzayan yollar,kanayan sevdalar,ne kadar aşkı yansıtır,Sevmekten uslanmayan gönülmüdür.Uslanmayan sevdamıdır.Ey arsız sevda,yoluna gül dökülesi,İşte geldin yakınımdasın,Bir seslensem el uzatırmısın?
haydi herkes chat eeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR ÖMRÜM
GEL BENİM YARİM OLUVER ŞİMDİ
SENİ GÜL GİBİ ÖPE KOKLAYA
GÖZÜMDEN DİLİMDEN SAKINIR SAKLAR
BUGÜN Kİ AKLIMLA SEVERİM ŞİMDİ
sabah 18-00 turkiye vaxtile nezerde tutulur?Ele olsa lap yaxsi olar.Bizim vaxtla saat 18-00 da camaat isde olur.Mejdu procim cerimeniz de cerez-curdu ha
bundan sonra yazacaqlar zehmet olmasa tarixe diqqet etsinler "16 yanvar" yəni geçtifidan494 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Mesafler mi aşkı uzaklaştırır ,aşk mı mesafeleri yakınlaştırır,Uzayan yollar,kanayan sevdalar,ne kadar aşkı yansıtır,Sevmekten uslanmayan gönülmüdür.Uslanmayan sevdamıdır.Ey arsız sevda,yoluna gül dökülesi,İşte geldin yakınımdasın,Bir seslensem el uzatırmısın?
düzəlt də zəhmət olmasa onu , mən düzəltsəm bilirsən də nə yazacaqceng Nickli Üyeden Alıntı
![]()
eyer sabah ele bir fikriniz varsa ana seyfede görsenecek bir yerde yeni başlıq açın ki hamının diqqetini çeksin.fidan494 Nickli Üyeden Alıntı
şimdi ne zaman saat kaçta buluşuyoruz
ben bişey anlamadım arkadaşlar ya![]()
![]()
ana sayfaya büyük harflerle yazsanızda herkes görse
nasıl olur![]()
![]()
![]()
Yer imleri