Əsas məzmuna keç
Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
45 sonuçtan 11 ile 20 arası

NİCKİNİZİN (ADINIZIN MƏNASI).

Senior Member
    Yer
    Sankt-Peterburq, Rusiya..Azəriyəm
    Alıntı materiya Nickli Üyeden Alıntı
    Materiya bize duyğularımız vasitesile verilen amma bu duyğularımızdan aslı olmayaraq mövcud olan süreti alınan tersi alınan eks olunan obyektiv reallığı göstermek için felsefi bir kateqoriyadır. Materıyanın 3 mövcudluq üsulu vardır.
    I. Hereket
    II. Meken
    III. Zaman
    I. Hetreket dedikde imkan şeklinde olanın heyete keçrilmesi başa düşülür. Hereketin 5 forması vardır. mexaniki hereket, Fiziki hereket, kimyevi hereket,biyalogi heteket ve sosial hereket. bunlardan en sadesi mexaniki hereketdir mesenen komputerde yazı yazmaq. en mürekkebi biyalogi hereketdir. meselen sağalmayan hastalığn çaresi, en yükseyi ise sosial hereketdir meselen bir ölkenin iqtisadi cehetden inkişafı.
    I. Mekan 3 ölçüden ibaretdir en, uzun ve hündürlük bunların hasili hecm verir hecm olan yerde kütlede vardir.
    III. Zaman 1 ölçülüdür çünki ayı ile ilide saata çevirmek mümkündür. Bunlardan elave dedik ki materiya bize duyğularımız vasitesile verilen. Beş duyğu orqanı vardir, Yanı materiyada hereket, Mekan, Zaman, Bütün duyğular qısa sözle kainatda var olan her bir varlıq vardır.
    Ey materiya, senin yazdığını oxuyanda lap ders illerime qayıtdım, sanki dərsə cavab verməyə hazırlşan şagird kimi kitab oxuyuram.
    [

Junior Member
    Yer
    KOCAELİ TÜRKİYE

..

Benim nicimin anlamıda ilaç ismi.Hastanede çalıştıgımdan dolayı böyle bir isim sectim.Ağrı kesici bir ilaç yani jetokain
    BİZ İKİ DEVLET BİR MİLLETİZ...

Moderlər
    Yer
    Bakı
    ceng = c + eng

c = computer

eng = engineer
    Mesafler mi aşkı uzaklaştırır ,aşk mı mesafeleri yakınlaştırır,Uzayan yollar,kanayan sevdalar,ne kadar aşkı yansıtır,Sevmekten uslanmayan gönülmüdür.Uslanmayan sevdamıdır.Ey arsız sevda,yoluna gül dökülesi,İşte geldin yakınımdasın,Bir seslensem el uzatırmısın?

Azeri.net Sevdalısı
    Alıntı ceng Nickli Üyeden Alıntı
    ceng = c + eng

c = computer

eng = engineer
    İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR ÖMRÜM
    GEL BENİM YARİM OLUVER ŞİMDİ
    SENİ GÜL GİBİ ÖPE KOKLAYA
    GÖZÜMDEN DİLİMDEN SAKINIR SAKLAR
    BUGÜN Kİ AKLIMLA SEVERİM ŞİMDİ

Senior Member
    Yer
    From the hell
    Bu benim sitedeki ikinci ve zoraki nickim daha önce mavi_düş idi şimdi ise follow_me yani beni takip et eskiden beni bayan zannedip mail gönderiyorlardı şimdide gönderiyorlar ama fazla değil

Senior Member
    Yer
    Frankfurt /D

EMPIRE

Bu benim ismim, Osman, fakat orijinal telaffuzu buna yakin. Ismimi seviyorum cunki; Dört büyük halife (Hulefa-urrashidin ,cehari-i yar Guzin) birinin adi ve en büyük Imparatorlukla benim adimla ayni. Ottoman Empire= adalet ve azametin timsali
    Hayat üc bucuk ile dört arasindadir; Ya ücbucuk atarsin, Ya da dört dörtlük yasarsin!!
    " Inandigin gibi yasamazsan; yasadigin gibi inanmaya baslarsin ! "
    *Kurtul tesirinden sahte sözlerin,
    Cag idrakinize hasret sizlerin,
    HAQQA kafa tutan beyinsizlerin,
    Ákibeti neymis görme vaktidir !...*

Senior Member
    benimki görüldüğü üsre ruhsuzz ruhsuz un anlamını herkes bilir ama iki anlam çıkarılabilir.
    1. ruhu çıkmış ölü kişi
    2. ruhsus duygusus vs.. kişi
    Ben 3. anlamında kullanıorum bu ruhsuzz u ki ösellikle iki z le yasılır ki sorunluluk isyandır tabi 3. anlamını tek bi kişi bilebilir oda burda deil

Member
    Yer
    İstanbul
    Nickim AnatoliaN_
    Yani Anadolulu demek aslında bu yüzden koymadım.. At yarışı oynadığım zamanlar 7-8 yıl önce yani.. ilk defa babamdan para almıştım altılı oynamak için bu arada süpper oynarınm ben ve 5. yarışta Anatolian Wolf isimli at yatırmıştı beni ve o aklımda kaldı uyuz olmuştum o yüzden koydumki o kazanıyo bundan sonra hep ben kazanayım diye
    Yıkılmadı dağ…
    Çatlamadı toprak…
    Yarılmadı deniz…
    Dünya aynı dünya...
    Eylül de geçer sessiz…
    Ömür de geçiyor sensiz...
    Bak bitti bile…
    Acımadı değil mi?

Junior Member

...

çılgın

Senior Member