eeeeeeee valla bax sonuclarda bile cıxmıs aynen oyle anneleri ogullarını paylasamıyorlar kıskanıyorlarr ogullarıda anneleriyle esinin yerini ayıramıyorr o uzden sorunlar oluyor saxsen men hech anlasamıyorum o uzdende hech konusmuyorum qaynananın soyledigi sözleri oglu kaldırır amma gelin kaldıramaz ne kadarda deseler qaynanaya anne dıye valla hechte oz annen kımı olmuyorr bide gelinler cox acık sözlu olmayacak begenmesede istemesede qaynananın dedigine gozel ve istiyerem dicek yok duz danısırsan seni pis gelin biliyorlar valla men istesemde yapmacık davranamıyorum neyse onu diyorum ak sa aktır bunu o begenecek diye kara diyemem o uzden men pis gelin
![]()
amma boyuk dıye saygısızlık yapmıyorum o da bır anne amma menim degil erimin annesı dıye saygı duyuyorum
![]()
7 sonuçtan 1 ile 7 arası
-
05-23-2010, 11:44 PM #1
Qaynana ilə gəlinlərin əsas problemləri!
Qadınların yüzdə 67.2inin qayınanalarıyla razılaşa bilmədiyi ortaya çıxdı.
Reallaşdırdığımız anketimizə "Qaynananızla ən çox niyə razılaşa bilmirsiniz?" anketinə 9154 adam qatıldı. Buna görə qadınların yüzdə 67.2i qayınanalarıyla razılaşa bilmədiyi yüzdə 32inin də razılaşdığını təyin olundu.
Anketə görə qaynana ilə ən böyük anlaşılmazlıq səbəbi ‘çox qarışması' olaraq ifadə edildi. Bu səbəblə problem yaşayanların nisbəti yüzdə 18.2 oldu. Oğulunu qısqanan qayınanalar isə hələ var və bu səbəblə razılaşa bilməzlik yaşadığını ifadə edənlərin nisbəti yüzdə 13.7 oldu. Mədəniyyət fərqi səbəbiylə razılaşa bilmədiyini ifadə edənlərin nisbəti yüzdə 12.1 olarkən gəlinini sevmədiyi və bəyənmədiyi üçün razılaşa bilməyənlərin nisbəti yüzdə 8.2 oldu. Anketə görə gəlini qısqandığı üçün anlaşılmazlıq yaşayanlar isə heç də az deyil. İştirakçıların yüzdə 7.3ü bu səbəblə problem yaşadıqlarını ifadə etdi..
Anketə qatılanların yüzdə 5.7i qayınanası dedi-qoduçu olduğu yüzdə 2.1i də pis davrandığı üçün razılaşa bilmədiyini qeyd etdi.
Bir tərəfdən anketə görə qayınanasıyla arası yaxşı olanların nisbətinin də gedərək artdığı ortaya çıxdı. ‘Qayınanamla razılaşıram' deyənlərin nisbəti yüzdə 32.8 olaraq reallaşdı.
Anketə qatılanlar "qayınananızla ən çox niyə razılaşa bilmirsiniz" sualına belə cavab verdi
Çox qarışır yüzdə 18.2
Oğulunu qısqanır yüzdə 13.7
Mədəniyyət fərqi var yüzdə 12.1
Məni bəyənmir yüzdə 8.2
Məni qısqanır yüzdə 7.3
Dedi-qoducudur yüzdə 5.7
Pis davranır yüzdə 2.1
Razılaşıram yüzdə 32.8
Bu kimi problemlərdə günah kimdədir? Qaynana yoxsa gəlinlərdə?[
-
05-24-2010, 12:20 AM #2Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Türkiye
Re: Qaynana ilə gəlinlərin əsas problemləri!
HaKKım heLaL,Sewqim haRam oLsun
-
05-24-2010, 12:23 AM #3
Allah Səbr versin
[
-
05-24-2010, 12:41 AM #4Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Türkiye
aminn saxsen men huzurluyum boyle
HaKKım heLaL,Sewqim haRam oLsun
-
05-26-2010, 10:57 PM #5Senior Member
AgLaYaN_BuLuD Nickli Üyeden Alıntı

Ölmək dəhşət deyil, dəhşət yaşamaqdır
-
05-26-2010, 11:06 PM #6Azeri.net Sevdalısı
qaynanamla sukur hec bir problemimiz yoxdu
insallahda olmaz men ki onu cox sevirem o menim mamulyamdi

-
05-26-2010, 11:12 PM #7Senior Member
Maşallah göz dəyməsin.
_SoMMeT_ Nickli Üyeden Alıntı

Ölmək dəhşət deyil, dəhşət yaşamaqdır

LinkBack URL
About LinkBacks

eeeeeeee valla bax sonuclarda bile cıxmıs aynen oyle anneleri ogullarını paylasamıyorlar kıskanıyorlarr ogullarıda anneleriyle esinin yerini ayıramıyorr o uzden sorunlar oluyor saxsen men hech anlasamıyorum o uzdende hech konusmuyorum qaynananın soyledigi sözleri oglu kaldırır amma gelin kaldıramaz ne kadarda deseler qaynanaya anne dıye valla hechte oz annen kımı olmuyorr bide gelinler cox acık sözlu olmayacak begenmesede istemesede qaynananın dedigine gozel ve istiyerem dicek yok duz danısırsan seni pis gelin biliyorlar valla men istesemde yapmacık davranamıyorum neyse onu diyorum ak sa aktır bunu o begenecek diye kara diyemem o uzden men pis gelin

Yer imleri