Əsas məzmuna keç
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
22 sonuçtan 21 ile 22 arası

Sirniyat :)))

Azeri.net Sevdalısı
    Yer
    Yerixo
    Alıntı Manolita Nickli Üyeden Alıntı
    Bakiyorum herkes sikayetci fiyatlardan......Ben bir cozum biliyorum galiba. Arkadaslar Azerbaycanin Gence sehrini duydunuz mu? Aralik 2006 dan buyana Istanbul/Gence tam 140 dolar. Yalniz AZAL da paha yine de Gence icin. Turan air yani turan hava yollari ucuza satiyor. Ozel ama guvenilir sirket.
    Bilgi isteyene yardimci olabilirim. Yalniz Genceden Bakuye gitmek icin minimum 4 - 5 saat lazim arabayla. Otobusle 6 saat. Fiyat ucuz, yalniz zaman lazim.Ucakla da gitmek mumkun ama Bakuye. Yalniz haftada 3 kere var ucak.
    Saygilar.
    Turan Havayollarının İstanbul'da bürosu var mı? Bir de bu 140 USD gidiş dönüş için mi yoksa tek yön mü? Eğer tek yön ise, gidiş önüş 280 USD eder, artı Gence-Bakü / Bakü-Gence arasıda 6'şar saatten 12 saat eder. Otobüs parası + yolda yiyecek içecek + yorgunluğu üstüne eklersen... o zaman İstanbul-Bakü daha uygun olur.
    Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!

Senior Member
    Alıntı yeshu Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı Manolita Nickli Üyeden Alıntı
    Bakiyorum herkes sikayetci fiyatlardan......Ben bir cozum biliyorum galiba. Arkadaslar Azerbaycanin Gence sehrini duydunuz mu? Aralik 2006 dan buyana Istanbul/Gence tam 140 dolar. Yalniz AZAL da paha yine de Gence icin. Turan air yani turan hava yollari ucuza satiyor. Ozel ama guvenilir sirket.
    Bilgi isteyene yardimci olabilirim. Yalniz Genceden Bakuye gitmek icin minimum 4 - 5 saat lazim arabayla. Otobusle 6 saat. Fiyat ucuz, yalniz zaman lazim.Ucakla da gitmek mumkun ama Bakuye. Yalniz haftada 3 kere var ucak.
    Saygilar.
    Turan Havayollarının İstanbul'da bürosu var mı? Bir de bu 140 USD gidiş dönüş için mi yoksa tek yön mü? Eğer tek yön ise, gidiş önüş 280 USD eder, artı Gence-Bakü / Bakü-Gence arasıda 6'şar saatten 12 saat eder. Otobüs parası + yolda yiyecek içecek + yorgunluğu üstüne eklersen... o zaman İstanbul-Bakü daha uygun olur.
    Turan Hava yollarinin Istanbulda mutlaka burosu vardir sanirim, ama ben yine de arastirir soylerim. Abi sadece Gence - Istanbul 140 USD, dogru toplam gidis gelis 280 USD, (Istanbul/Baku 580 USD mi oluyordu, tam olarak unuttum) ama otobus parasi cok ucuz yaa + yiyecek = hic Istanbul/Baku parasi kadar edemez. Sorun yorgunluksa pazartesi, sali, cuma gunleri gelerseniz Genceye, oradan da 45 dakikaya ucakla Bakude olarsiniz, fiyat da ucuz. YIne de toplam Baku/Istanbul a direk gidildiginden biraz fazla zaman harcanacak o kadar. Sozkonusu zaman kaybi. Valla Yeshu abi, yine de siz bilirsiniz ama istediginiz bilgileri sizin icin tam ayrintisiyla arastirip soyleye bilirim. Arkadasim Turan Hava Yollarinda calisiyor.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Yer imleri