Akadaşlar bende Türkiye Ankaradan Muğdet Azerileri çok seviyorum. Bende gürcistan tiflisten gelmeyim. Özünüze Eyi Baxın
arkadaşlar siteye kayıt olurken biraz düşündüm
şive sorunu yaşarmıyım ama bir kaç konuya baktımda türkçe daha fazla kullanılıyor
türkiyeden selamlar
Akadaşlar bende Türkiye Ankaradan Muğdet Azerileri çok seviyorum. Bende gürcistan tiflisten gelmeyim. Özünüze Eyi Baxın
Muğdet AYDINYER
bende yeni üye oldum ilk kendimi tanıtırken gitmişim sağlık yerine tanımışım. yazmışlar herşeyin başı saglamlık falan die
bende onu herşeyin başı selamdır die düşündüm yanlış olmuş
TÜRKİYE --> İSTANBUL --> EYÜPSULTAN
burada bulunmak güzel ama pek fazla kimseleri tanımıyoruz forumda tanışma yeride olmuş olsaydı keşke varsa bile ben bilmiyorum azeri üstüne kurulduğundan dolayı pek fazla anlamıyorum burada yazılan yazıları...
selamlar ben de Türkiye'den valla bu siteyi nerden bulduğumu hatırlamıyorum ama azeri çok arkadaşım var onlar için dikkatimi çekti belki burdan azerice bir kaç şey öğrenebilirim :P
First Cut Is The Dippest
Xoş geldin belgin.belqin Nickli Üyeden Alıntı
[
Ya da
[
türkler ve azeriler olarak ayirdim yapmiyalim arkadaslar hepimiz türküz hepimiz azeriyiz..
ahsuadhuashduashu D:d: oda iimişEyupSultanli Nickli Üyeden Alıntı
selam ne mutluki turkler sarmış kanalı ya ermeniler sarsaydı ne olacaktı SAYGILAR
mende geldim bende hamınıza salam
Yer imleri