Azeri kardeşlerimizde Türk 'tür yani.Bu site zaten Türk.![]()
![]()
BU SİTEYİ TABİKİ TÜRKLER SARACAK, AZERBAYCAN BİR TÜRK ÜLKESİDİR HATIRLATIRIM.... :oops::( :( :( BEN GEÇMİ NE KALDIM.BENDEN ÖNCE GELEN NE ÇOK TÜRK VARR :D :D :D
-Geçme namert köprüsünden, ko götürsün su seni. Yatma tilki gölgesinde ko yesin aslan seni
-Kör için altında birdir camda.
Sana bakan kör ise kendini camdan sanma
Azeri kardeşlerimizde Türk 'tür yani.Bu site zaten Türk.![]()
![]()
Bu konuyu açan bence mantıksız birşey yapmış
Siz bizim sitelerimize gelin biz size neden geliyorsunuz demeyiz.
Aksine çok seviniriz.
Çünki sizde bir türksünüz kardeşimissiniz ve müslümansınız.
Bence bunları aşın,bunlar ufak işler
Saygılarımla
Memo-se
Sanatını göstermek güzeldir...
memose siz burda yazılanları yanlış anlamışsınız burası tanışma yeri sadece türkler değil azerilerde gelip buraya yazıyor sadece siteyi nasıl bulduğunu anlatmak isteyenler yazıyo öyle şeyleri geneldede selam bende yeni üyeyim filan yazılıyo herkes bizi yanlış anlamazsanız sevinirizmemo-se Nickli Üyeden Alıntı
![]()
bu arada bende türküm ama sizin
gördüğünüz gibi görmüyorum konuyu umarım forumumuzu seversiniz hoşgeldiniz forumumuza
[/b]Salamlar mende yeni qoşulmuşam sizlerin araniza ve cox sevinirem ki sizlerle söhbet edecem..
SEVMEK GÜZELDİR SEVİLERSEN EGER...SEVMEK MUTLULUKDUR SEVMEK YAŞAMA TUTKUSUDUR!!!!
selam arkadaslar bende yenıı uye oldum aslında gec kaldım ama hayırlısı olsun herkese iii günler
merhaba arkadaslar bende trabzondan yaziyorum bende azeri arkadaslarimizi merak edip yaziyom ama daha bende bi azeri arkadasa raslayamadimmm gören varmiii![]()
EİTHER YOU APOLOGİSE OR I WİLL NEVER SPEAK TO YOU AGAİN....!!!!!!
oqtay sekerim ikinizde hoşgeldiniz forumumuza
selamlar arkadaslar
ben ankaradan cihan
sizlerle tanısmamız bu gune nasıpmıs
allah ızın verırse yakın zamanda turkmenıstan ve azerbaycana bır zıyaretım olacak
sızlerden bır rıcam var
ön bilgi olarak
turkmenıstanda hayat nasıldır
azerbaycanda hayat sartları nelerdır
turkmenıstan yada azerbaycanda
elektronık bılgısayar ve giyim üzerine magazalar acmayı dusunuyoruz
orlarada dukkan kıraları ve ev kıraları nasıldır
bızler oyle uyanık iş adamları felan degılız
aslımız turk neslımız turk somon balıkları gıı zamanı gelınce aslımıza donus oluyor demekkı
aılem horosan turklerınden
ve bende gonlumun ıstedıgı o saf ve katısıksız turk mılletının ıcıne karısmak ıstıyorum
ne mutlu turkum dıyene
sımdıden saolun
BÜYÜK TÜRK BİRLİĞİ
cc_cihan sende hoşgeldin forumumuza![]()
![]()
Yer imleri