[ Azerbaycanca sinifine xosh geldiniz, suallarinizi forumun bu bolumunde vere bilersiniz.
Salam.Hefetenin Tek gunleri saat 3-4 arasi Butun sayta gelen Turklere Azerice oyredirik.Giris Pulsuzdu
Azeri Muellimiz Deli_UREK
Hocam men haziram o tek gun hangi gun ilk ögrenciniz men olayım sizi uzmem biraz biliyorum yaramazlıkta yapmam sessizce derslerimi dinlerim
HaKKım heLaL,Sewqim haRam oLsun
[ Azerbaycanca sinifine xosh geldiniz, suallarinizi forumun bu bolumunde vere bilersiniz.
s.a.
arkadaşlar ben 2-3 hafta önce öğrenmeye karar verdim bu dili
azerbaycanca sınıfında soruyorum kaç hafta oldu hiç kimse cevap vermiyor anlamadığım yerler var
yani koca forumda bana yardım edebilecek heç kimse yokmudur?
selamlar, Türk kardeşler... Ben istanbuldan hekim.. Moda tasarımcısıyım, textille uğraşıyorum.. Sizin ülkeye bayan giyim ihracatı yapmak istiyorum ama azericem hiç yok.. Bende azerice öğrenmek istiyorum.. İlginize ihtiyacım var
Arkadaşlar bende dil bölümü okuyorum dillere karşı ayrı bir ilgim var o yüzden bende "bir dil bir insan" diyerek azerice öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler
İngilizce bilenler [ sayfasına bakabilirler. Videolu dersler ve gramer notları bulunuyor. Ayrıca ispanyol, italyan ve macar dillerinde danışık kitapları var.
Oretirim ben
Bende öğrenmek istiyorum haber sitemizde sıkıntı oluyor haber eklemekte zorlanıyoruz, en kolay nasıl çözeriz acaba fikri olan varmıdır
Yer imleri