4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Merhaba Kardeşlerim.

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2011
    Mesajlar
    7

    Merhaba Kardeşlerim.

    Merhaba saygıdeğer kardeşlerim. Bu siteyi keşfettiğime okadar sevindim ki anlatamam. Konuştuğumuz dil Türkçe fakat anlamakta çokaz güçlük çekiyorum. Harfleriniz biraz değişik ters dönmüş ''e'' filan var mesela neyse konu bu değil.. Sizlerle tanışmak isterim. Benim Adım KURTBEY TUNGA' Konyada yaşıyorum. Siyasal bilimler ve Türkçe Öğretmenliği okuyorum.. Ve Ömrüm boyunca Hep Sizin ve diğer Türk Devletleriyle TURAN'ı gerçekleştirmek için hizmetedeceğim. Fakat siz Türkiyeyle birleşmek istemiyor gibisiniz biraz. Acaba Türkiye hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Türkiyede şuankihükümetin dış politikası Azerbeycanla olan ilişkilerde çok zayıf.. Ama Millet olarak Kalbimiz ve İnancımız herdaim sizledir. Gerekirse Azeri vatandaşı olur askere giderim. Siz Aynı şeyleride bizim için düşünüyor musunuz? Zaten Aynı milletiz. Azerbeycan benim özyurdum, Türkiyede sizin özyurdunuz dur. Biraz bu konuda konuşalım.

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2011
    Mesajlar
    7

    Re: Merhaba Kardeşlerim.

    Birde Kardeşlerim Manevi ve kültür birliği için diğer Türk devletleriyle ve Türkiye ile internette bile iletişim içinde bulunmak çok faydalıdır ve önemlidir.Ben sadece bu siteyi biliyorum bir azeri sitesi olarak. Sizde bizim internet sitelerine girin Forumlarda düşünce,fikir alışverişinde bulunalım.. Bu küçük şeyler bile çok önemli faydalar sağlar.. Sizle Türkiye için kardeş ülke filan diyince çok duygulanıyorum..Biz sizi seven insanlarız ben şahsen siz türkiye hakkında iyi yönde konuşunca ağladığım bile oluyor vatani duygulardan ötürü.Sizi bukadar seven bir milletle irtibatı koparmayın..
    Saygılar,

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2011
    Mesajlar
    4

    Re: Merhaba Kardeşlerim.

    soydaşlarınla konuşmak istemen doğal ama Turan falan bunlar şimdilik hayal. gürcistan ve ermenistan var sınırdaş değiliz azerbaycanla.

    ekonomik turan ı oluştur gerisi kolay.

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2011
    Mesajlar
    1

    Re: Merhaba Kardeşlerim.

    ya ben daaha yeni kaydoLdum okumak için azebeycanı istiyorum
    fakat azerice hiç bişey biLmiyorum
    ve öğrenmem Lazım Lütfen biri benimLe iLetişime geçebiLirmi *

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.