Əsas məzmuna keç
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

KADINLARI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL!!!

Senior Member

KADINLARI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL!!!

--------------------------------------------------------------------------------
    iltifat edersiniz "yalan" der, etmezseniz bırakır gider
    her istediğine evet dersiniz karaktersiz olursunuz, karşı çıkarsanız anlayışsız
    çok yanına giderseniz "sıkıldım" der, az giderseniz küser.
    iyi giyinirseniz "çapkınsınız" der, dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar
    kıskanırsanız "huyun kötü" der, kıskanmıyorsanız "sevmiyorsun" der
    siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar, kendisi bir saat gecikirse "bunda ne var"
    arkadaşlarınızla buluşursunuz adı ihmal olur, o buluşur "bizim kızlar" olur
    konuştuğunuz anda dinlemenizi ister, dinlediğiniz anda "neden konuşmuyorsun?" der
    siz başka bir kadına bakacak olursanız gözleriniz oyulur, başka bir adam ona baktığında adı hayranlık olur
    Ya tam severler ya da nefret ederler, arasını daha yaşamadım
    her şeyi affederler ama asla unutmazlar, saklarlar ve zehirlerini mutlaka akıtırlar
    Her kadının istediklerini yaptırtmak için birbirinden kurnazca numaraları vardır. Erkeklerin tahmin ettiği kadar saf bir kız yoktur.
    Bizlere ilgi, sevgi yeter ama onlara ilave olarak hediyeler de gerekir..

Bunuda..Adem için yazdım.Beğenecekmi?Açaba.....

Senior Member
    Yer
    Frankfurt /D

Cox sagol

Hay ellerini saglik, dert görmesin ellerin.Serban baya samimi bir tesbit.
    Hayat üc bucuk ile dört arasindadir; Ya ücbucuk atarsin, Ya da dört dörtlük yasarsin!!
    " Inandigin gibi yasamazsan; yasadigin gibi inanmaya baslarsin ! "
    *Kurtul tesirinden sahte sözlerin,
    Cag idrakinize hasret sizlerin,
    HAQQA kafa tutan beyinsizlerin,
    Ákibeti neymis görme vaktidir !...*

Senior Member
    Yer
    Frankfurt /D

Cox sagol

Hay ellerini saglik, dert görmesin ellerin.Serban baya samimi bir tesbit. Birde benden dinleyin.

Bir adamcagiz düsünceli bir halde Hazar sahilinde dolasirken agzi kapali bir sise görmüs. Eline alip kapagini acmis ve ne görsün icinde hapsedilen cin disari cikar ve adama: "Dile benden ne dilersen , beni kurtardigin icin."demis. O anda adamin aklina insanlar Amerika`ya Otomabil ya da Otobusle de gidebilseler ne iyi olur, "buradan Amerikaya 3x3 bir otoyol yap", demis. Cin "O biraz zor, daha kolay bir sey iste" demis.Adamcagiz da orada kucuk bir Kopek yavrusu görmüs, " Bu köpek yavrusunu kocaman bir bir Arslana döndür" . Cin: " Bu da mesaggatli, baska birsey olmaz mi?" demis. Adam:" Bana kadinlari anlama becerisi ver" deyivermis.Cin: Aman efendim siz ne diyorsunuz, Amerika´ya kac seritli otoyol istersen yapayim, su kücük köpek yavrusunu degil arslan istersen ejderha yapayim amma benden kadinlari anlama becerisi isteme demis.
    Hayat üc bucuk ile dört arasindadir; Ya ücbucuk atarsin, Ya da dört dörtlük yasarsin!!
    " Inandigin gibi yasamazsan; yasadigin gibi inanmaya baslarsin ! "
    *Kurtul tesirinden sahte sözlerin,
    Cag idrakinize hasret sizlerin,
    HAQQA kafa tutan beyinsizlerin,
    Ákibeti neymis görme vaktidir !...*

Yer imleri