Əsas məzmuna keç
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Salavat-ı Şərifələr və Dualar

Azeri.net Sevdalısı

Salavat-ı Şərifələr və Dualar

70 min salavat qüvvəsində salavat

Allahümmə salli və səllim və barik ala səyyidina muhammədin və ala alihi adədə kəma-lillahi və kəma yəligu bikəmalih.

Təsiri 100 min salavata

bərabər salavat

Allahümmə salli və səllim və barik ala səyyidina muhammədin innurizzatiyyi vəs sirris sari fi sairil əsmai vəs sıfat.

120 min salavat qüvvəsində salavat

Allahümmə salli və səllim və barik ala səyyidina muhammədinil fatihi lima uğlika vəl hatimi lima səbəka vən nasırıl hakki bil hakkı vəl hadi ila sıratikəl müstəkıymi salləllahü aləyhi və ala alihi və əshabihi hakka kadrihi və miktarihil aziym.

700 min salavat qüvvəsində salavat

Allahümmə salli ala səyyidina muhammədin adədə ma fi ilmillahi səlatən daimətən bidəvami mülkillah.

Sabah və axşam 3 dəfə oxuduqda günahların çirkindən salavat

Allahümmə inni əsəlükə bikə ən tasülliyə ala səyyidina muhammədin və ala sairil ənbiyai vəl mursəliinə və ala alihim və sahbihim əcməınə və ən tağfira li ma məda və tahfəzani fiima bəgiyə.

Hz. Fatimə buyurmuşdur: Bir kimsə bu salavatı bir dəfə oxusa dənizlər mürəkkəb, ağaclar qələm olsa bunun savabını yazmaqla bitirə bilməz.

Allahümmə salli ala mən ruhuhu mihrabül ərvahı vəl məlaikəti vəl kəvn. Allahümmə salli ala mən hüvə imamül ənbiyai vəl mursəliyn. Allahümmə salli ala mən hüvə imamü əhlil cənnəti ibadillahil mü’miniyn.

Peyğəmbər əfəndimiz buyurmuşdur: Dənizlər mürəkkəb, ağaclar qələm və bütün mələklər katib olsalar və qiyamətə qədər yazsalar dənizlər bitər, qələmlər tükənər, bu salavatın savabını tamam yaza bilməzlər. Sabah və axşam 3 dəfə oxunulması tövsiyyə edilməkdədir.

Allahümmə salli ala səyyidina Muhammədin və ala ali səyyidina Muhammədin fiyl əvvəliyn vəl ahiriyn və fil mələil ala ila yəvmiddiyn.

Peyğəmbər əfəndimiz buyurmuşdur: Bu salavatı oxuyaraq mənə salavat gətirənə şəfaətim vacib olar.

Allahümmə salli ala muhammədin və ənzilhül münzələl mugarrabə minkə yəvməl kıya-məh.

Peyğəmbər əfəndimiz buyurmuşdur: Bir kimsə yatmazdan öncə bu salavatı eşidilə biləcək səslə 70 dəfə oxusa, məni röyasında görər.

Allahümmə salli ala ruhi səyyidina muhammədin fil ərvah. Allahümmə salli ala cəsədi səyyidina muhammədin fil əcsad. Allahümmə salli ala gabri səyyidina muhammədin fil kubur. Allahümmə əbliğ ruha səyyidina muhammədin minni təhıyyətən səlatən və sələma.

Yer imleri