sevgili arkadasim kutlubozkurt heberleri biz türkiyeden güncel haberler yerine yaziyozki yeni mevzu acarak heberlerin parca parca olmasini engelleyelim die zaten heberlere bi ben yaziyom sende menim kimi türkiye haberlerini türkiyeden güncel heberler yarine yazarsan hem daha gözel olar hemde oraya bi hbr yazan men olmamaiş olaram umarim meni yanliş anlamazsın![]()
2 sonuçtan 1 ile 2 arası
-
02-27-2008, 05:38 PM #1Member
- Üyelik tarihi
- Jan 2008
- Yer
- Avusturya / Tirol
- Mesajlar
- 84
Adana Ülkücüleri Hocaliyi Andi...!
Azerbaycanlı Yazar Gülnara Aliyarkızı ile Eğitimci-yazar Ahmet Kaytancı, Yüreğir Ülkü Ocakları'nda Düzenlenen Konferansta, Ermeniler'in Adana'da ve Azerbaycan'da Yaptığı Soykırım ve Mezalimi Anlattılar.
Azerbaycan Hocalı'da Ermenilerce gerçekleştirilen katliamın 16. yıldönümünde Yüreğir Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen konferansta konuşan Ahmet Kaytancı, Ermenilerin Kurtuluş Savaşı döneminde dış desteklerle Adana ve ilçelerinde yaptığı katliamları hatırlattı. O dönemde Türklerin hemen bütün erkeklerinin yurdu savunmak için değişik cephelerde mücadele verdiğini belirten Kaytancı, "Burada kalan Ermeniler ise en zayıf anımızda bizi arkamızdan vurdu. Binlerce savunmasız Türk'ü katlettiler. Bunu unutmamız mümkün değildir" dedi. Kaytancı, bugün başta Batılı ülkeler olmak üzere bir çok yerde "Ermeniler soykırıma uğradı" gibi propagandaların ise asıl gerçekleri saptırmak olduğunu ifade etti.
Yazar Gülnara Aliyarkızı da, Ermeniler'in Dağlık Karabağ'da Hocalı'da yaptığı katliamların izlerinin hala canlı olduğunu belirtti. Aliyarkızı, "Bugün katliamın 16. yıldönümü. Ermeni çeteleri, Ruslar'ın desteği ile bin 300 kadın, çocuk yaşlı masum insanı katletmişlerdir. Aynı yerde yaşayan Ahıska Türkleri de evlerinde vahşice yakılmışlardır. Binlerce insanımız yaralanmıştır" dedi.
Yaklaşık 100 kişinin izlediği konferansta, Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Gürhan Kütük, Adana eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Yüreğir MHP İkinci Başkanı Fikret Doğan da hazır bulundu.Geldigimiz Yer DedeKorkut,
Adim benim KutluBozkurt,
-
02-27-2008, 08:38 PM #2Senior Member
- Üyelik tarihi
- Jan 2008
- Yer
- türkiye/trabzon
- Mesajlar
- 1.318
EİTHER YOU APOLOGİSE OR I WİLL NEVER SPEAK TO YOU AGAİN....!!!!!!



LinkBack URL
About LinkBacks



Alıntı ile cevapla
Yer imleri