Pişirme Süresi: 50-60 dk.
Malzemeler:
* 1 patlıcan
* 2 kabak
* 2 yeşil dolmalık biber
* 2 sarı dolmalık biber
* 7-8 kiraz domates
* 4-5 dal taze soğan
* 4-5 dal taze sarımsak
* 150 gr keçi peyniri
* 3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
* 1 çay kaşığı tozşeker
* 1 çorba kaşığı sirke
* Tuz, kırmızı tozbiber
* Süsleme için: Taze nane veya fesleğen yaprağı

Yapılışı: Kabak ve patlıcanları temizleyip uzunlamasına ortadan ikiye kesin ve 2-3 cm parçalar halinde doğrayın. Biberleri temizleyip uzunlamasına dörde bölün. Taze soğan ve sarımsakları verev doğrayın.

Izgara telini 1 kaşık zeytinyağı ile yağlayın. Fırın ızgarayı çalıştırıp ısıtın. Hazırladığınız patlıcan, kabak, biber, domates, taze soğan ve sarımsakları ızgara teline dizip fırında veya mangalda közleyin.

Sos için: zeytinyağı, sirke, tuz ve kırmızı tozbiberi derin bir kaseye alıp karıştırın. 5 dakika dinlendirin. Keçi peynirini dilimleyip ızgarada hafif közleyin.

Közlenmiş sebzeleri servis tabağına alıp üzerine keçi peynirini serpiştirin. Sosu gezdirip fesleğen yapraklarıyla süsleyin. Ilık olarak servis yapın.