Almaz Ələsgərovanın Röya haqqında dediyi “«O özünü nə hesab edir? Qoy Röyanı sevənlər onun internetdəki xoşagəlməz şəkillərinə baxsın. Görəsən Röyanın oğlu böyüyəndə o şəkillərə necə reaksiya verəcək?” kimi fikirləri Röya sərt cavablandırdı. Müğənni mətbuat katibi Ülviyyə Alovlu vasitəsilə saytımıza bildirib ki, “Hər kəsin həyatında səhvlər olur. Mənim belə səhvlərim erkən cavanlığıma, ana olmayan dövrümə təsadüf edir. Indi mən anayam, həyat tərzim də dəyişib. Amma Almaz iki qız anası ola-ola da dəyişə bilmədi. Çox şükür ki, bütün Azərbaycan onun da, onun qızlarının da kim olduğunun şahidi oldu. Əgər o, belə qayğıkeş, yol göstərəndirsə, qoy, elə öz qızlarından başlasın. Pərəstişkarlarımın sayına görə isə heç narahat olmasın. Çünki mənim bu gənc yaşimda yaradıcılığımda əldə elədiyimi, o, hələ bu yaşında da əldə eləməyib və çətin ki, bundan sonra da eləsin. Ona görə də onun paxıllığını mən başa düşürəm. Ona yaxşı kişi tapmağı arzulayıram. Otursun rahat evində evdarlığını eləsin, onsuz da səhnədə bir şeyə nail ola bilmədi”. show-biznes.az
Röya:”Almaza yaxşı kişi tapmağı arzulayıram”
Printable View
-
10-09-2010, 12:24 PMBakuRöya:”Almaza yaxşı kişi tapmağı arzulayıram”