Oy oy ooy o iskenderin üstüne bide getirip tereyağı dökmüyorlar mı cızır cızır. Ya ye ya öl. Ayy diyetteki bir insana neler söylüyorum ben böylecuturic Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Süt-çay-tatlı-çikolatabaşka bişey hatırlamıyorum.
474 sonuçtan 81 ile 90 arası
-
03-23-2007, 04:20 AM #81Senior Member
diyetteyim

ruyamda iskender ve adana goruyorum
aksam savusur, gun cikar ..aydinlik bizimdir....
-
03-23-2007, 10:45 PM #82Moderator
[
Ya da
[
-
03-23-2007, 10:46 PM #83Moderator
Oy oy ooy o iskenderin üstüne bide getirip tereyağı dökmüyorlar mı cızır cızır. Ya ye ya öl. Ayy diyetteki bir insana neler söylüyorum ben böyle
cuturic Nickli Üyeden Alıntı
Süt-çay-tatlı-çikolata
başka da bişey hatırlamıyorum.
[
Ya da
[
-
03-23-2007, 11:07 PM #84
Üzerinize afiyet bugün Konya Ereğlide Diyarbakılrlılar lokantasında karışık ızgara yemişim.
Adamlar işi biliyor. ya bir türlü Cağ Kebabı yiyecek gözel yer tapa bilmedim.
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
03-23-2007, 11:13 PM #85Senior Member
- Yer
- Danmark
bence sen bi Ankara restorantlarina girmemissin abi Diyarbakir lokantasinda yemekmi yenilir hehe
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı

fistikli kebaplar var Ankarada ooo 8) ya yee yada ølllll
-
03-23-2007, 11:15 PM #86Moderator
bana inat mı hergün bunları yiyip anlatıyosun.
et oburum ben
[
Ya da
[
-
03-23-2007, 11:20 PM #87hefteye de Balıkesire gedirem. Belke oradan Bursaya da keçdim
elif-elif Nickli Üyeden Alıntı
Gözle meni İskender gelirem
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
03-23-2007, 11:21 PM #88Senior Member
- Yer
- Danmark
elif-elif Nickli Üyeden Alıntı
ayy canim annen yapmioomu lem bunlari sana baksana Diyarbakir lokantasina gitmis
hehe 8) gene disiw agirri..?
-
03-23-2007, 11:30 PM #89Moderator
Sen yemek için mi geziyorsun Azerbaycanlı? Bak burda heryerden üye var. Ne istiyorsan biz göndeririz sana. zahmet etme
[
Ya da
[
-
03-23-2007, 11:34 PM #90
He işim yemek üçün gezmekdi
Bu haqqda kitab yazacam. Harda ne yemek olar deye

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri