Bax sonra da mene küsürsen Elif. Yadıma düşübsen.![]()
Sağol mystrey. Birdenesen![]()
474 sonuçtan 71 ile 80 arası
-
03-21-2007, 08:46 PM #71Moderator
Sağolsun.
mystrey Nickli Üyeden Alıntı
Ben bir buçuk demiştim ama neyse artık bununla idare ederim
[
Ya da
[
-
03-21-2007, 08:50 PM #72Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
03-21-2007, 08:53 PM #73Moderator
Sen hocamın varlığına şükret yoksa vaadini yerine getirmedi diye def çalıp gezecektim forumda
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
Ama neyse sen benim yerime de yemişsin. Mene de çatdı
[
Ya da
[
-
03-22-2007, 01:40 PM #74
Azerbaycanlı Erzurumda oldun mu bilmirem, orada cağa kebabı yersen sende göreceksinki en yaxsisi odur.
-
03-22-2007, 02:26 PM #75İnşallah. Erzuruma yolum düşende yeyim görüm necedi dadı
yesterday Nickli Üyeden Alıntı
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
03-22-2007, 02:27 PM #76
İndi ise Ispanak yemeye gedirem
Aşbazımız yaxşı yemekler pişirir
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
-
03-22-2007, 04:17 PM #77Moderator
Cağ kebabı da çok güzel ama İskender daha güzel. Tabii Adana'yı tek geçerim. O bir mucize.
yesterday Nickli Üyeden Alıntı
[
Ya da
[
-
03-22-2007, 04:22 PM #78Moderator
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
Nuş olsun. Olmuştur bile affetmezsin sen
Ben de az önce rüyamda çeşit çeşit pastalar yiyecektim ama kapı çaldı uyandım. Neyse önemli değil bugün annemin misafiri var birsürü pasta yaptı
[
Ya da
[
-
03-22-2007, 04:35 PM #79-------------------------------------------------------------------------------------
elif-elif Nickli Üyeden Alıntı
Adana'yı Adana'da, Urfa'yı Urfa'da, İskenderi Bursa'da, cağa kebabını Erzurum'da yedim. (tike kebabınıda Bakü de yemişem)
Cağa kebabına rakip olabilecek bir kebap türü tanımıyorum
Karnım acıktı şimdi yaw
-
03-22-2007, 05:05 PM #80Azeri.net Sevdalısı
Ben 1 tost ve 1 çayla duruyorum canım bişey istemiyor bugünlerde.
maşallah sizlerdede ne iştah varmış

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri