yetmezzzincik bu çocuk fb nin alt yapısında oynarken... yani en son 2004 sezonunda... ben çok sevirdim bu çocuu
aklıma geldi bi hafta önce... neler ediyo bi öğrenem dedim... yaşını, herbişiyini bilirem farklı bilgiler lazım bana ... bilinmeyenlerinden...
16 sonuçtan 11 ile 16 arası
-
04-21-2007, 12:30 AM #11
Re: ilqar qurbanov
Orta saha oyunçusudu. 1986 tevellüdlü yani doğumlu. En son oyunda 18 deqiqe oynadı. Besdi? Yetermi
BishoP Nickli Üyeden Alıntı
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
04-21-2007, 12:37 AM #12Junior Member
- Yer
- Manisa
ne aşk var ne mutlu sonlar... dört duvar yalnızlık var gücün yetmez kaçmaya hapsolursun yalnızlığa....
-
04-21-2007, 12:46 AM #13Mende bu qeder bilirem. Daha etraflı melumat üçün bura müraciet ele. [
BishoP Nickli Üyeden Alıntı
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
04-21-2007, 12:57 AM #14Junior Member
- Yer
- Manisa
sağolasannnnnnn büyüksün vallahhh
ne aşk var ne mutlu sonlar... dört duvar yalnızlık var gücün yetmez kaçmaya hapsolursun yalnızlığa....
-
12-16-2007, 08:23 PM #15Junior Member
- Yer
- istanbul
ılqar türkiyede sivas sporda oynar.
-
02-24-2011, 10:26 PM #16Junior Member
Re: ILGAR GURBANOV
salam

LinkBack URL
About LinkBacks
durumu nasıl ... takımı iyi bi konumda ligde.. o nasıl peki