8O 8O 8O 8OAlıntı:
yeshu Nickli Üyeden Alıntı
Günde 5-6 kupa kahve ve 1 litre kola...
8O 8O 8O 8O
Zavallı mide ne yapsın hastalanmayıp da. Yine de iyi dayanmış sana. Kahve dediğin iyi oldu ben bi kahve yapayım kendime :D
Sayt Yoxlaması..
Printable View
-
03-22-2007, 12:15 PMElif
-
03-22-2007, 12:20 PMyeshu
Bir metro / tramvay istasyonu:
.
.
.
Eminönü Durağı...
Kapılar kapanıyor... Sonraki durak 'bir yere gidiyor işte'... hadi çabuk... metro kalkacak... ne bekliyorsun... dayanmayın kapılara... duymuyor musun... çabuk ol... çabuk olmuyorsan, defol!
-----------------------
Azerbaycandaki metroda genelikle 'Falanca stansyası, növbeti stansya Filanca... Qapılar bağlanır' der mekanik bir ses... Ama ben biraz hayal gücümü kullanıp geliştirdim... Tabii sen Baku'de metroya binmediğin için bir garip kalıyor olabilir. -
03-22-2007, 12:20 PMElifHırlının tarafından geçeyim ben :roll: hırlı da 'hırrr'dan köpeği çağrıştırıyor... En iyisi hırsızının tarafından geçeyim :roll: O da tehlikeli... Kuyunun üzerinden atlasam? :roll: Derin olma ihtimali çok yüksek. Yoksa neden "yandan geç" diye uyarı yapılsın değil mi?... :roll:Alıntı:
Geçemiyoruum burda kaldım Yeshu Abi [ -
03-22-2007, 12:25 PMyeshu
Uç uç böceği... annen sana terlik pabuç alacak! :loll:
-
03-22-2007, 12:26 PMElifŞimdi anladım. Artık gülebilirim :loll:Alıntı:
Bugün gidiş geliş 1 saat hep "dayan gözel olaq tanısh, yeri get ala ne gündesen" melodisi döndü kafamda. Kendimi bir arabanın altına atacaktım dayanamayıp. :lol: -
03-22-2007, 12:28 PMElifUçamam kiii [Alıntı:
-
03-22-2007, 12:29 PMyeshu
ben de dün akşam hanımdan nerdeyse fırça yiyecektim... Yeter artık dedi... Gerçekten de suyunu çıkarttım ama... gidip gelip 'dayan ay qız olaq tanış' dediğim için o da kızmaya başladı... Ama ne yapayım elimde değil... 'Yeri git ala ne gündesen...' :loll: :loll:
-
03-22-2007, 12:32 PMyeshuAlıntı:
elif-elif Nickli Üyeden Alıntı
Şas... Bir deqqe... gözle... indi qanatlı dostlarımdan bir neçesi ora gelir... seni apararlar... Superman ve Badman'dan xahış elemişem... -
03-22-2007, 12:35 PMyeshu
Bugün badman'ın morali biraz bozuktu... bu sabah uçarken yolda bir kız görmüş hemen yanına inmiş ve, 'dayan ay qız olaq tanış' demiş... Qız ona qobud davranıb ee... Paltarına, sır sıfatına baxıb, 'Yeri git ala ne gündesen' demiş!!!
-
03-22-2007, 12:39 PMElif:loll: :loll: Ay Yeshu Abi güldürdün beni sabah sabah. Superman'i gözlerim men de :lol: Belki o bizi bu meyxanadan da kurtarır :loll:Alıntı:
Paltar ne? Sen bele danısharsan Fidan öğretmene iş çıxarırsan. :lol:
O nerde acaba dünden beri görünmüyor. Çok mu üstüne gittik? Kaçtı mı bizden acep?