[quote=ceyda][quote=ruhsuzz][quote=ceyda]kız kısmısıymış sen hangi devirde yaşıyorsun allah aşkınaAlıntı:
ruhsuzz Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca yatarım yatmam seni ilgilendirmez karışma bana ya[/quote:10hnwuqs]
yatmazsan yatma bea banane sana iilikte yaramıyı kız kızmısın işte cevp yazma dedim gene yazıyosun yazma kalbini kırarım geçmişte olmasın o zaman sana bu yakışır.[/quote:10hnwuqs]
bak kız kısmı deyip durma resmen hakaret ediyor gibi konuşuyorsun ayrıca kimse benim kalbimi kolay kolay kıramaz çetin cevizimdir beni tanımıyorsun öyle herşeye üzülen kırılan ağlayan bi insan değilimdir kalbimi kırayım derken ben senin kalbini kırmayım çünkü ben sert kayayımdır bana çarpmak istemezsin bi dahada buraya yazma çünkü kavga ediyormuşuz gibi oluyor ceza yemek istemiyorum senin yüzünden şu ana kadar forumda kimseyle kavga etmedim senlede etmek istemiyorum anladınmı [/quote:10hnwuqs]
taş yerinde ağırdır ceyda kayaysan susmasını bil beni kışkırtma benim kalbimi hiç kimse kıramaz bunuda bil ...kavgada böle edlmes laf dalaşına girme benle
Sayt Yoxlaması..
Printable View
-
09-16-2007, 06:13 PMruhsuzzRe: ceydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
09-16-2007, 06:35 PMcimbomRe: ceydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[quote=ruhsuzz][quote=ceyda][quote=ruhsuzz][quote=ceyda]
kız kısmısıymış sen hangi devirde yaşıyorsun allah aşkınaAlıntı:
ruhsuzz Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca yatarım yatmam seni ilgilendirmez karışma bana ya[/quote:21u3hsey]
yatmazsan yatma bea banane sana iilikte yaramıyı kız kızmısın işte cevp yazma dedim gene yazıyosun yazma kalbini kırarım geçmişte olmasın o zaman sana bu yakışır.[/quote:21u3hsey]
bak kız kısmı deyip durma resmen hakaret ediyor gibi konuşuyorsun ayrıca kimse benim kalbimi kolay kolay kıramaz çetin cevizimdir beni tanımıyorsun öyle herşeye üzülen kırılan ağlayan bi insan değilimdir kalbimi kırayım derken ben senin kalbini kırmayım çünkü ben sert kayayımdır bana çarpmak istemezsin bi dahada buraya yazma çünkü kavga ediyormuşuz gibi oluyor ceza yemek istemiyorum senin yüzünden şu ana kadar forumda kimseyle kavga etmedim senlede etmek istemiyorum anladınmı [/quote:21u3hsey]
taş yerinde ağırdır ceyda kayaysan susmasını bil beni kışkırtma benim kalbimi hiç kimse kıramaz bunuda bil ...kavgada böle edlmes laf dalaşına girme benle[/quote:21u3hsey]
bundan sonra benim hakkımda bişey yazma konuşma benimle -
09-16-2007, 06:39 PMruhsuzzRe: ceydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[quote=ceyda][quote=ruhsuzz][quote=ceyda][quote=ruhsuzz][quote=ceyda]
kız kısmısıymış sen hangi devirde yaşıyorsun allah aşkınaAlıntı:
"ruhsuzz":3e12wgny Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca yatarım yatmam seni ilgilendirmez karışma bana ya[/quote:3e12wgny]
yatmazsan yatma bea banane sana iilikte yaramıyı kız kızmısın işte cevp yazma dedim gene yazıyosun yazma kalbini kırarım geçmişte olmasın o zaman sana bu yakışır.[/quote:3e12wgny]
bak kız kısmı deyip durma resmen hakaret ediyor gibi konuşuyorsun ayrıca kimse benim kalbimi kolay kolay kıramaz çetin cevizimdir beni tanımıyorsun öyle herşeye üzülen kırılan ağlayan bi insan değilimdir kalbimi kırayım derken ben senin kalbini kırmayım çünkü ben sert kayayımdır bana çarpmak istemezsin bi dahada buraya yazma çünkü kavga ediyormuşuz gibi oluyor ceza yemek istemiyorum senin yüzünden şu ana kadar forumda kimseyle kavga etmedim senlede etmek istemiyorum anladınmı [/quote:3e12wgny]
taş yerinde ağırdır ceyda kayaysan susmasını bil beni kışkırtma benim kalbimi hiç kimse kıramaz bunuda bil ...kavgada böle edlmes laf dalaşına girme benle[/quote:3e12wgny]
bundan sonra benim hakkımda bişey yazma konuşma benimle [/quote:3e12wgny]
sende benle konuşma ::yeriyox:: -
09-16-2007, 07:26 PMmontoya
cümleten selamınaleyküm forum halkı.necesiniz.beyazın hası,erkeğin özü geldi :D :D ::yerivar:: ::yerivar::
-
09-16-2007, 07:50 PMKaRTaNeSii
selam millet ben geldim :D
-
09-16-2007, 08:40 PMAhdes
Sakin olalım arkadaşlar kavga etmeyin :al:
-
09-16-2007, 08:41 PMKaRTaNeSiinasılsın mystery :D selam sabah yokmu :DAlıntı:
MyStery Nickli Üyeden Alıntı
-
09-16-2007, 08:58 PMAhdesSelam hilal :DAlıntı:
ByNVuRGuN Nickli Üyeden Alıntı