[quote=elif-elif][quote=fidan494]Anladım elif, çok güzel anlatdın, men bu sözü eşitmişdim ancaq menasını başqa cüre başa düşmüşdüm, indi tamamile anladım çok teşekkür ederim:)[/quote:ufldc93x]Alıntı:
"elif-elif":ufldc93x Nickli Üyeden Alıntı
Deymez fidan başa düşmene sevindim.
Sabah polislerin arxanca düşmeleri içgüdü olmayacaq dikkat et :loll:[/quote:ufldc93x]
:loll: :loll:
Günün nece keçib?
Printable View
-
04-26-2007, 02:30 AMfidan494
-
04-26-2007, 10:03 AMAhdes
[quote=fidan494][quote=elif-elif]
Deymez fidan başa düşmene sevindim.Alıntı:
fidan494 Nickli Üyeden Alıntı
Sabah polislerin arxanca düşmeleri içgüdü olmayacaq dikkat et :loll:[/quote:uex49dm6]
:loll: :loll:[/quote:uex49dm6]
Ben akşam bu alıntıları nasıl farketmedim :loll: bende içinde olayım bari.Partizan manasını unutmuşun bacı :twisted: partizan=parti mensubu(yani siyasi parti) hatta mensubu olduğu partinin fanatiği anlamlarında kullanılır.Dans partisi deyil yani :D :D -
04-26-2007, 11:40 AMSEHSUAR
[quote=mystrey][quote=fidan494][quote=elif-elif]
Deymez fidan başa düşmene sevindim.Alıntı:
fidan494 Nickli Üyeden Alıntı
Sabah polislerin arxanca düşmeleri içgüdü olmayacaq dikkat et :loll:[/quote:2dgqsc8q]
:loll: :loll:[/quote:2dgqsc8q]
Ben akşam bu alıntıları nasıl farketmedim :loll: bende içinde olayım bari.Partizan manasını unutmuşun bacı :twisted: partizan=parti mensubu(yani siyasi parti) hatta mensubu olduğu partinin fanatiği anlamlarında kullanılır.Dans partisi deyil yani :D :D [/quote:2dgqsc8q]
mesela ben bir partinin gençlik kollarınca birim baskanlığı yapıyorum.ben partinin taraftarıyım.partizan denebilir ama o partiyi desteklemem sırf particilik olsun diye değil o partinin savunduğu dünya ve ahiret görüsünü kabul ettiğimden dolayıdır -
04-26-2007, 03:49 PMyeshu
Selam,
velospet sözü Azerbaycanca deyil. Slav dillerinde işledilen bir söz. :wink: -
05-07-2007, 02:16 PMGul-gul
Bu gun derse hazirlashib getmishdim. Amma gordumki muellim tamam bashqa dersi sorushur. Men iki ders qabaga getmishem :oops:
O uzden ders danishmagim qaldi gelen defeye. Yeess! Gelen defe ders oyrenmiyciyem, sadece tekrarliyciyam! :D -
05-07-2007, 02:55 PMShulikBoy
Bugun mene 7-8 defe private nomreden zeng gelib ama sesini cixartmirdi hirslendim :)
-
05-07-2007, 07:46 PMcuturic
Yogun bi tempo hareketliliginden sonra, alisveris yapma zorunlulugundan dolayi, markete ugradim,markete ugradigimda tum bakislarimin tek yonde toplanma istegini zaptedemedim..
bahar gozlerinde isil isil sevgi tomurcugu, ruhumun derinliklerinde haykiris veerecek kadar caglayan bi bakis,sevimli bi kas hareketi,,
ben bu kizi seviyorum!!
bana dogru ilerledi yuzundeki alayveri bakisla beraber,yasamin anlamini saklayan guluslerle geldi boynuma sarildi ..
--amcacigim nasil baskin yapilir gor bakim, ev doldu tasti hadi yine iyisin benim gibi bi yardimcin olacak..:) -
05-07-2007, 10:09 PMadem52:D :D :D helal olsunAlıntı:
cuturic Nickli Üyeden Alıntı
-
05-08-2007, 12:43 AMManolita
:roll: bugun heyatim oz axari ile kecib getdi. Amma ofisde o qeder cox yuxum gelirdi ki, boyuk bir sehv edecekdim bu yuxu ucbatindan. Bu mene ders olmadi, yene de gec olub saatlar, mense azeri netdeyem. Bu azeri net meni yatmaga qoymur, movzular masallah o qederdir ki, oxumaqla qurtarmir, hele yeni uzv olmaq da lap cetindir, cunki movzular hamisi yeni olur o zaman. Muhiti eladir. Cox beyenirem. Bele gozel muhit yaradanlara da oz tesekkurumu bildirirem. Allah haminizdan razi olsun
-
05-08-2007, 12:50 AMAzerbaycanliFanatlarından biridi yəqin :D :D :DAlıntı:
ShulikX Nickli Üyeden Alıntı