[quote=yesterday][quote=elif-elif][quote=yesterday][quote="elif-elif":2u0ipgpr]İnanmırsan? Demeli o yaxşı qızdı men deyilem ee. Harda gördün menim qışgırmağımı :( Amma belke birgün qapın döyüler o uşaq geler :D[/quote:2u0ipgpr]Alıntı:
yesterday Nickli Üyeden Alıntı
Allah qoysa, gözliyerem :cry:[/quote:2u0ipgpr]
Qapın döyülür aç hele kim gelib :D
[
Senin hatırına affettim bu çocuğu :D Amma çox dayanmaz ee doya doya bax :D[/quote:2u0ipgpr]
Çoxlu çoxlu teşekkür edirem sene ay bala ne şirin bir uşagdı bu :lol:[/quote:2u0ipgpr]
Yarın yene qızımı qoyacam amma buraya olar. Darıxdığın vaxt deyersin yene bu japon uşağı getiririm :D
İndi birisi qapını döysə
Printable View
-
04-05-2007, 04:14 PMElif
-
04-05-2007, 04:46 PMyesterday
[quote=elif-elif][quote=yesterday][quote="elif-elif":44vulnbp][quote=yesterday][quote="elif-elif":44vulnbp]
İnanmırsan? Demeli o yaxşı qızdı men deyilem ee. Harda gördün menim qışgırmağımı :( Amma belke birgün qapın döyüler o uşaq geler :D[/quote:44vulnbp]Alıntı:
Allah qoysa, gözliyerem :cry:[/quote:44vulnbp]
[
Senin hatırına affettim bu çocuğu :D Amma çox dayanmaz ee doya doya bax :D[/quote:44vulnbp]
Çoxlu çoxlu teşekkür edirem sene ay bala ne şirin bir uşagdı bu :lol:[/quote:44vulnbp]
Yarın yene qızımı qoyacam amma buraya olar. Darıxdığın vaxt deyersin yene bu japon uşağı getiririm :D[/quote:44vulnbp]
Yox olmaz da bu qızın harası japon usaqıdır bu menim kızımdır men Xanımıma soruşam bu japonluk hardan çıkıb :-h?mm -
04-05-2007, 04:53 PMElif
[quote=yesterday][quote=elif-elif][quote=yesterday][quote="elif-elif":2hiyisxm][quote=yesterday][quote="elif-elif":2hiyisxm]
İnanmırsan? Demeli o yaxşı qızdı men deyilem ee. Harda gördün menim qışgırmağımı :( Amma belke birgün qapın döyüler o uşaq geler :D[/quote:2hiyisxm]Alıntı:
Allah qoysa, gözliyerem :cry:[/quote:2hiyisxm]
[
Senin hatırına affettim bu çocuğu :D Amma çox dayanmaz ee doya doya bax :D[/quote:2hiyisxm]
Çoxlu çoxlu teşekkür edirem sene ay bala ne şirin bir uşagdı bu :lol:[/quote:2hiyisxm]
Yarın yene qızımı qoyacam amma buraya olar. Darıxdığın vaxt deyersin yene bu japon uşağı getiririm :D[/quote:2hiyisxm]
Yox olmaz da bu qızın harası japon usaqıdır bu menim kızımdır men Xanımıma soruşam bu japonluk hardan çıkıb :-h?mm[/quote:2hiyisxm]
Senin qızınsa qalsın ne edim :) Men de qızımı bazen getirir bakarım burda. Qızının şekli yoxdu bize göstersen.
[ -
04-05-2007, 04:56 PMAygun
[quote=elif-elif][quote=yesterday][quote="elif-elif":14s8y13j][quote=yesterday][quote="elif-elif":14s8y13j][quote=yesterday][quote="elif-elif":14s8y13j]
İnanmırsan? Demeli o yaxşı qızdı men deyilem ee. Harda gördün menim qışgırmağımı :( Amma belke birgün qapın döyüler o uşaq geler :D[/quote:14s8y13j]Alıntı:
Allah qoysa, gözliyerem :cry:[/quote:14s8y13j]
[
Senin hatırına affettim bu çocuğu :D Amma çox dayanmaz ee doya doya bax :D[/quote:14s8y13j]
Çoxlu çoxlu teşekkür edirem sene ay bala ne şirin bir uşagdı bu :lol:[/quote:14s8y13j]
Yarın yene qızımı qoyacam amma buraya olar. Darıxdığın vaxt deyersin yene bu japon uşağı getiririm :D[/quote:14s8y13j]
Yox olmaz da bu qızın harası japon usaqıdır bu menim kızımdır men Xanımıma soruşam bu japonluk hardan çıkıb :-h?mm[/quote:14s8y13j]
Senin qızınsa qalsın ne edim :) Men de qızımı bazen getirir bakarım burda. Qızının şekli yoxdu bize göstersen.
[[/quote:14s8y13j]
Ne gözel qızın var Elif. Men de seni subay bilirdim eee :roll: -
04-05-2007, 04:58 PMElif
[quote=Aygun][quote=elif-elif][quote=yesterday][quote="elif-elif":3c5fwzwm][quote=yesterday][quote="elif-elif":3c5fwzwm][quote=yesterday][quote="elif-elif":3c5fwzwm]
İnanmırsan? Demeli o yaxşı qızdı men deyilem ee. Harda gördün menim qışgırmağımı :( Amma belke birgün qapın döyüler o uşaq geler :D[/quote:3c5fwzwm]Alıntı:
"yesterday":3c5fwzwm Nickli Üyeden Alıntı
Allah qoysa, gözliyerem :cry:[/quote:3c5fwzwm]
[
Senin hatırına affettim bu çocuğu :D Amma çox dayanmaz ee doya doya bax :D[/quote:3c5fwzwm]
Çoxlu çoxlu teşekkür edirem sene ay bala ne şirin bir uşagdı bu :lol:[/quote:3c5fwzwm]
Yarın yene qızımı qoyacam amma buraya olar. Darıxdığın vaxt deyersin yene bu japon uşağı getiririm :D[/quote:3c5fwzwm]
Yox olmaz da bu qızın harası japon usaqıdır bu menim kızımdır men Xanımıma soruşam bu japonluk hardan çıkıb :-h?mm[/quote:3c5fwzwm]
[[/quote:3c5fwzwm]
Ne gözel qızın var Elif. Men de seni subay bilirdim eee :roll:[/quote:3c5fwzwm]
Qızım olunca buna oxşayacaq Aygün. Düzdü subayam :lol:
[ -
04-05-2007, 05:05 PMAygun
İnşallah. Çox şirin uşaqdı :D Senin adının altında da Şirine yazır :D
-
04-05-2007, 05:09 PMElifhe men şirineyem :loll:Alıntı:
Aygun Nickli Üyeden Alıntı
Sen de nezaretçisen xeyirli olsun :D -
04-05-2007, 05:11 PMAygunMen de indi gördüm. Kim verib bilmirem :oops:Alıntı:
elif-elif Nickli Üyeden Alıntı
-
04-05-2007, 06:17 PMyeshu
men vermişem nezeretçiliyi... heyirli olsun! :wink:
Mene ele gelir ki, Şirine'nin o yapon qızı Aygun'un şeklindeki yapon qadının uşağıdır... Gör bax nece oxşayırlar... Şirine o qızı tez zamanda anasına apar... avrat ağlayır iki göz iki krant :loll: -
04-05-2007, 06:20 PMElifKimin bu çocuuuuuuk 8OAlıntı:
yeshu Nickli Üyeden Alıntı