Yaxşı elemişen fidan. Anam meni ele güne salıb ki men de qaçıb gelecem Fransa'yaAlıntı:
fidan494 Nickli Üyeden Alıntı
Günün nece keçib?
Printable View
-
04-13-2007, 11:52 PMElif
-
04-14-2007, 05:18 AMfidan494gel elif gel buralar sakitlikdir gel burda da grev ele :)Alıntı:
elif-elif Nickli Üyeden Alıntı
-
04-26-2007, 01:38 AMfidan494
bu gun nehayet velomu temir eletdirdim sabah derse velo ile :ole ::aze::
-
04-26-2007, 01:45 AMElifAAAAAAAAAAAAAlıntı:
Bisiklet mi buuu? 8O
Kim olduğunu hatırlamadığım ama yaşlı olduğunu hatırladığım biri bisiklete velospet derdi.
Yok yok kesin benim çevremde yıllardır Azeriler var. Nasıl oluyorsa ben onların varlığından bihaberim. Bu kadar Azerice kelimeyi iç güdüleriyle çeviremez ki insan Türkçeye. Ben normal değilim kendimden şüpheleniyorum. :cry: :cry: -
04-26-2007, 01:48 AMElif
Xeyirli olsun demek yadımdan çıxdı fidan bağışla.
XEYİRLİ OLSUN :ole -
04-26-2007, 01:58 AMfidan494evet bisikletdir elif, sabah yene dağıdacam şeheri :loll: polisler düşecekler arxamca :loll:Alıntı:
elif, iç güdü nedir??? :) partizan demekdir??? -
04-26-2007, 02:00 AMfidan494yok elif önemli deyil, tşk ederim :)Alıntı:
-
04-26-2007, 02:06 AMElifTam anlamını veremeyecem :oops: ama şöyle diyebilirim;Alıntı:
Bir şeyi bilerek değil hissederek yapma kabiliyeti. Hayvanların beslenmeleri gibi, yavrularına sahip çıkmaları gibi... Yani onlar bunları yapmaları gerektiğini bilmedikleri halde yaparlar ya onun gibi işte.
Ne zor anlattım.
Benim de Azerice kelimeleri hiç duymadan bilmeden tahmin edebilmeme bağla bunu. İç güdüyü bul Hadi kolay gelsin. :loll: -
04-26-2007, 02:17 AMfidan494
[quote=elif-elif]
Tam anlamını veremeyecem :oops: ama şöyle diyebilirim;Alıntı:
Bir şeyi bilerek değil hissederek yapma kabiliyeti. Hayvanların beslenmeleri gibi, yavrularına sahip çıkmaları gibi... Yani onlar bunları yapmaları gerektiğini bilmedikleri halde yaparlar ya onun gibi işte.
Ne zor anlattım.
Benim de Azerice kelimeleri hiç duymadan bilmeden tahmin edebilmeme bağla bunu. İç güdüyü bul Hadi kolay gelsin. :loll:[/quote:1ar1mb4h]
Anladım elif, çok güzel anlatdın, men bu sözü eşitmişdim ancaq menasını başqa cüre başa düşmüşdüm, indi tamamile anladım çok teşekkür ederim:) -
04-26-2007, 02:25 AMElif
[quote=fidan494]
Anladım elif, çok güzel anlatdın, men bu sözü eşitmişdim ancaq menasını başqa cüre başa düşmüşdüm, indi tamamile anladım çok teşekkür ederim:)[/quote:64rxt3dl]Alıntı:
Deymez fidan başa düşmene sevindim.
Sabah polislerin arxanca düşmeleri içgüdü olmayacaq dikkat et :loll: