wayy blink 183.ha;) dammit.i biliosundur? ya bunun kac tane cover.ı war allah aşkına?warya manyak bi parça bu yaaAlıntı:
dygu_ist Nickli Üyeden Alıntı
ya harbiden kimler bunlar.. ben googe'de arıorum ama bi türlü yok.. acaba söleseniz.müziklerini buraya atsanız bi dinlesek olomazmı?Alıntı:
OnstOn Nickli Üyeden Alıntı
hımmmm.... YORUMSUZAlıntı:
bayramarici Nickli Üyeden Alıntı
ROCK MÜZİK
Printable View
-
03-27-2006, 03:37 PMeurasian
-
03-27-2006, 03:46 PMeurasian
türk rock'ının kraliçesi Şebnem ferah'ın --->AZERİ ve TÜRK ortak yapımı, Polat Bülbüloğlu - şebnem Ferah [GELEYSEHER]
[ -
03-27-2006, 05:41 PMkronik_hastaRe: Türk Müziği Dinleyelimtabi görüşlerine saygılıyım ama bence kapalı olmamak lazım...müzik evrenseldir..ve herkes kendini ifade eden şeyleri dinlediğinde ancak özgür olabilir diye düşünüyorm..onun için isteyen istediini dinlesn....bu arada bu benm görüşüm altınıda çizeyim yane... 8)Alıntı:
bayramarici Nickli Üyeden Alıntı
-
03-31-2006, 11:17 PMduygu_istofff offfff şebonun büyük hayranıyım...tüm türk dünyası duysun ŞEBO bitaneeee :roll: :roll: :roll:Alıntı:
eurasian Nickli Üyeden Alıntı
o gözler gibi..her taraf kara... -
04-14-2006, 04:08 AMeurasian
yupppppppppppppppppiiiiiiii..
rock'n coke-a HIM gelio...
ayrıca
-linkin park
-RHCP
-franz ferdinand
ve tam olarak kesimleşmeyen
-METALLıcA
gelio.......
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :lol: -
04-16-2006, 12:42 AMkronik_hasta
ofh ya diecek söz yok walla ya...ama ne yapalım gelemicez..uzaklardayıs .....izleyenler çok şanslı olcak ya.....bende orda olcaktımki...:()
-
04-16-2006, 05:29 PMeurasiansen nerde oturuon ki? azerbaycandamı?Alıntı:
kronik_hasta Nickli Üyeden Alıntı
-
04-16-2006, 05:31 PMeurasianpardon tekrar okudum forumu. azeriymişin ama tr.ye gelmişin kısa süreliiine:]Alıntı:
eurasian Nickli Üyeden Alıntı
-
05-22-2006, 04:01 PMSuayRock!!!!
Salam her kese!!!!
Men rockun xestesiyem!!!!Amma metalist zad bele seylerden xosum gelmir!!!! :x
En sevdiyim qrup EVANESCENCE, LINKIN PARK,SIMPLE PLAN,AVRILL LAVIN-dir!!! :D
Duzdu ki Azerbaycanda rocka hec qulaq asmazlar,amma mence bombadi.
Orasi da duzdu ki bu bizim kulturumuze hec uygun deyil!!!
Amma mence rock repden yaxsidi :!: !!! :!: :D
Rocka qulaq asin, amma arada bir de öz musiqimize qulaq asmayi da unutmayin!!!
Hamiya salamlar!!! :D -
05-24-2006, 03:17 PMkahraman90
Rock dedin mi aklıma TEOMAN ve ŞEBNEM FERAH ın türevleri aklıma geliyorrrrrrrr............ gece gündüz dinliyorum halaa doyamıyorum bir de EVENCANCE.....