Bir çoxlarımız artıq illərdir ki bu forumdayıq.. Hər birimiz çoxlu Azeri.Netliler tanımışıq..
Çoxlu dost, tanış qazanmışıq.. Bəziləri bu forumda öz izlərini qoyub gedibler...
İstədim belə bir mövzu açaraq, məhz o Azeri.Netlilerin adlarını yazaq, onları yada salaq..
Kimi yenidən forumda görmək istəyirsinizsə, kiminçün darıxırsınızsa o şəxs barədə fikirlərinizi bildirin..
Kim bilir, bəlkə bəziləri oxuyub, yenidən gəldilər..
İtmiş Azeri.Netliler axtarılır!
Printable View
-
02-15-2012, 09:58 PMMystery_İtmiş Azeri.Netliler axtarılır!
-
02-15-2012, 10:36 PMcengRe: İtmiş Azeri.Netliler axtarılır!
mövzu üçün çox sağol
dj_ziya,owen20,CANCER formumuzun bu istifadeçileri ile çox münasibetim olmayıb ama vaxtı ile formumuzun hem adminleri hem aktiv istifadeçileri olduğu üçün yazılarınız oxuyardım.
yeshu : yene formun aktiv üzvlerimizden , indi kim bilir hansı kitabı tercüme edir. yenede arada sırada bir formumuza geldiyine eminem.
cimbom : formumuzun renkli insanlarından.
Ahdes:ilk geldiyinde niki Mystery idi, sonradan Ahdes oldu. çox oxuyan biri olmadığım halda yazıları ile her zaman mende marağ yaradan ve formumuzun vaxtı ile aktiv istifadeçisi.
indi kim bilir hardadılar. -
02-15-2012, 10:43 PMcengRe: İtmiş Azeri.Netliler axtarılır!
yaxın geçmişde itgin düşenler
Elif,GLAMOURKA,AgLaYaN_BuLuD,fidan494,kombat80,_So MMeT_,NuriyeV
görenlerden buraya yazmaları xahiş olunur. -
02-15-2012, 11:24 PMXeyallarimRe: İtmiş Azeri.Netliler axtarılır!
wekerim de var idi daha sonra SLADKAYA oldu onun ucun de darixiram ,umumiyetle her birinizin yolunu gozleyirik .qoyulan movzular muzakirelerinizden oteri DARIXIR tez gelin
-
02-18-2012, 10:28 AMDamla1Re: İtmiş Azeri.Netliler axtarılır!
:alqis: yaxşı mövzudu :alqis: Mən tam əminəm ki indi bura "gəlmiyən" - yəni yazmıyan Azerinetlilərin 90% hər gün olmasada 2 gündən bir burani acıb baxır!Buna tam əminəm!!! :alqis: Məndə darıxdım :sorry: Suzi33 sənin ücün! Aysu artıq yaz!! Aytən səndə :D Hamı ücün darıxdım.Gəlin etiraf edək. Mən demək olar ki hər gün aciram burani :D Oxuyuram... Mənim kimilərin cox olduğunuda bilirəm.Niyəsə küsmüşük ele bil burdan.
-
02-18-2012, 07:23 PMXeyallarimRe: İtmiş Azeri.Netliler axtarılır!
Uwaqlar gelin :D her birinizin yeri gorsenin :meyus: .gelin ferqi yox kohne ya yeni adla yeter ki yanimizda olun :D ozu de butun kusululukler eger o da varsa :wink: atin bir kenara :D lap ilk gunlerde olduqu kimi her weyi yeniden bawlayaq :D . ne vaxtsa bawlamaq lazimdi da .vaxt itirmeden gelin :D her gelen gelmiyenleri unutmur gelmiyenler ucun darixir :meyus: ureyi bizime olan kim varsa gozleyirik :D
-
02-18-2012, 09:15 PMAmiqo_100MRe: İtmiş Azeri.Netliler axtarılır!:D mən də qoşulmaq istəyirəm bu kompaniyayaAlıntı:
Xeyallarim Nickli Üyeden Alıntı
-
02-19-2012, 06:32 PMPOWER_RANGERSRe: İtmiş Azeri.Netliler axtarılır!
AgLaYaN_BuLuD, NuriyeV :mad:
-
02-19-2012, 06:53 PMNuriyeVRe: İtmiş Azeri.Netliler axtarılır!
biri bizimi chagirdi? :)
-
02-19-2012, 07:08 PMNuriyeVRe: İtmiş Azeri.Netliler axtarılır!sen bu ishe nece baxirsan ? :)Alıntı:
POWER_RANGERS Nickli Üyeden Alıntı