ben daha açılışı yapamadım annem izin vermiyor :mad:Alıntı:
sweety_girl Nickli Üyeden Alıntı
Bugün nə yediniz?
Printable View
-
04-13-2008, 09:49 PMdoktorT
-
04-13-2008, 11:16 PMsladkaya
menemen
-
04-15-2008, 07:42 PMsweety_girlablam izin vermiyodu ama yanında o kadar anlatdım ki kızın ağzı sulandı özellikle reklamlarda :D ben denedim işe yaradı belki sende de işe yarar :wink: :wink:Alıntı:
doktorT Nickli Üyeden Alıntı
-
04-15-2008, 11:04 PMsladkaya
mercimek corbasi
-
04-23-2008, 10:50 AMdoktorT
[quote=sweety_girl]
ablam izin vermiyodu ama yanında o kadar anlatdım ki kızın ağzı sulandı özellikle reklamlarda :D ben denedim işe yaradı belki sende de işe yarar :wink: :wink:[/quote:2lofirnu]Alıntı:
Yedim ama boğazım sizlere ömür Allahım sinir oluyorum böyle olunca sesim çıkmıyorrrrrr :bandash: :mad: -
04-23-2008, 01:47 PMvusal_21
kecmis olsun doktot :wink:
men yarpaq dolmasi ve dovğa yedimmm ::yerivar:: -
04-23-2008, 02:09 PMdoktorTsağolsın :canim:Alıntı:
vusal_21 Nickli Üyeden Alıntı
ben de az önce ufak sıkmasının emmikızını yedim :P :D :al: -
04-23-2008, 07:01 PMsweety_girl
[quote=doktorT]
Yedim ama boğazım sizlere ömür Allahım sinir oluyorum böyle olunca sesim çıkmıyorrrrrr :bandash: :mad: [/quote:1qt4sape]Alıntı:
sweety_girl Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun.İnşallah benim yüzümden diğildir :utandim: bu arada hamarat ablam gelmiş onun sayesinde yaprak sarması yedim :yalaq: -
04-23-2008, 07:22 PMdoktorT
[quote=sweety_girl][quote=doktorT]
Yedim ama boğazım sizlere ömür Allahım sinir oluyorum böyle olunca sesim çıkmıyorrrrrr :bandash: :mad: [/quote:19khz8si]Alıntı:
"sweety_girl":19khz8si Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun.İnşallah benim yüzümden diğildir :utandim: bu arada hamarat ablam gelmiş onun sayesinde yaprak sarması yedim :yalaq:[/quote:19khz8si]
yok yaa senin yüzünden olur mu hiç benim pis boğazlığım :eyes: :bye: :D
az önce patates yedim daha doğrusu yiyemedim yine canlı hayvanlardan arta kalanlar vardı ( yanlış olmasın kurt falan değil ha tavuk ığğğğğğ ) :angry: -
04-23-2008, 07:47 PMsweety_girl
[quote=doktorT][quote=sweety_girl]
Geçmiş olsun.İnşallah benim yüzümden diğildir :utandim: bu arada hamarat ablam gelmiş onun sayesinde yaprak sarması yedim :yalaq:[/quote:9od1uqpq]Alıntı:
yok yaa senin yüzünden olur mu hiç benim pis boğazlığım :eyes: :bye: :D
az önce patates yedim daha doğrusu yiyemedim yine canlı hayvanlardan arta kalanlar vardı ( yanlış olmasın kurt falan değil ha tavuk ığğğğğğ ) :angry: [/quote:9od1uqpq]
İyi benim yüzümden olmadıına sevindim. Niye yaw tavuk güzeldir. fırında kızarıcak hemde. Ne tesadüf bende papates yedim ama kızartması :D