[
0,5 kq peçenye, 0,5 kq kəsmik, 150 qr yağ, 1 stəkan şəkər, 2 xörək qaşığı kakao, kişmiş, süd
0,5 kq peçenye
0,5 kq kəsmik
150 qr yağ
1 stəkan şəkər
2 xörək qaşığı kakao
Kişmiş
Süd
Kəsmiyi yağla qatıb üzərinə şəkər əlavə edərək 2 hissəyə ayırın. Bir hissəyə kakao, digərinə kişmiş əlavə edin. Folqanın üzərinə peçenye təbəqəsi qoyun (hər peçenye süddə isladılmalıdır), bu layın üzərinə kişmişli kəsmik əlavə edin. Sonra yenidən peçenye qatı, üzərinə isə kəsmikli kakao və yenidən peşenye.
1 xörək qaşığı şəkər, 1 qaşıq su, 1 qaşıq yağ. Bundan qlazur hazırlayın və tortun üzərinə çəkin. Tortu 2 saat soyuducuda saxlayın.
Tortu meyvələrlə bəzəyə bilərsiniz. Axırıncı peçenye qatının üzərinə meyvə və giləmeyvə qoya bilərsiniz.