-
Balıq buğlaması
[
2 nəfərlik
Tərkibi:
- 1 ədəd ağ balıq;
- yarım stəkan pomidor şirəsi;
- 1 stəkan su;
- 2 ədəd dəfnə yarpağı;
- 2 diş sarımsaq;
- 1 ədəd soğan;
- 3 çay qaşığı maye yağ;
- 1 şorba qaşığı un;
- 1 çay qaşığı qara istiot;
- 1 çay qaşığı qırmızı istiot;
- 1 dilim
limon;
- 1 qaşıq soya sousu;
- azca duz.
Hazırlanması:
Balığı təmizləyib geniş qazana qoyun. Üzərinə yuxarıda göstərilən ərzaqları əlavə edin və 10-15 dəqiqə qaynadın.
Qeyd: sarımsağı qazana əzilmiş, soğanları isə doğranmış halda tökün. Unu isə qazandakı ərzaqlar qaynayarkən topalanmasın deyə yavaş-yavaş əlavə edib, yaxşıca qarışdırın.
Xörəyi dərin qaba töküb üzərinə azca ədviyyat və xırda doğranmış şüyüd səpərək süfrəyə verin.
Zaman
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.