-
Souslu düyü şorbası
Düyünü yuduqdan sonra suyunu süzün. Qazanda kərə yağını əridin, üzərinə düyünü töküb, vam odda 3 dəqiqə qovurun.
Tərkibi:
- 6 stəkan ət
suyu;
- 1 stəkan
düyü;
- 2 qaşıq kərə yağı;
- 1 qaşıq p
omidor sousu;
- 1 şirniyyat
qaşığı duz;
- 1 çay qaşığı qara istiot.
Hazırlanması:
Düyünü yuduqdan sonra suyunu süzün. Qazanda kərə yağını əridin, üzərinə düyünü töküb, vam odda 3 dəqiqə qovurun.
Sonra sousu əlavə edin və 2 dəqiqə də qovurun.
Ət suyunu, duz və istiotu üzərinə töküb, orta odda arabir qarışdırmaqla bir buğum qaynadın.
Düyülər yumşaldıqdan sonra vam odda daha 10 dəqiqə qaynadın.
Zaman
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.