Salam!
Yaşadığınız şəhərdəki yemək yediyiniz restoranları yaza bilərsiniz mi? Hansı yeməkləri daha yaxşıdı? Bəlkə yolumuz düşdü :D
Restoranlar
Printable View
-
05-24-2007, 10:06 PMAzerbaycanliRestoranlar
-
05-25-2007, 02:11 AMManolitaRe: RestoranlarSalam boss.Alıntı:
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
Ela fikirdir. Gelecekde beledçilik ede biler burada yazılanlar.
Men Gence şeherinde yaşayıram. Elegance, Ala - Turka. Ulduz.restoranlarında olmuşam sadece. Restoranlara getmeyi sevmirem ümumiyyetle amma men getmiş olduğum yerlerde esasen çox gözel türk paxlavası bişirirler. Eladır. Şirniyyat sevenlerin meskenidir Ala - Turka.
Bir de gözel etsiz pizzalar var. Dadmağa deyer. Etli yemekleri de rengarengdir. men heç yememişem Elegance ın dönerini, amma deyirler çox lezzetlidir. vegetariyan olmasaydim daha deqiq melumat vererdim o döner baresinde. amma özünüz dadarsınız artıq :D . -
05-25-2007, 02:15 AMShulikBoy
Neolit superdir yemekleride ozude birde 28 mayda "buyuk lahmacun" adli turk restorani var oradada pizza yeyirem efirdi orada ama Neolitin yerini hecne vermez mene gore ::yerivar::
-
05-25-2007, 03:22 AMManolita8O 8O 8O Sen Neolitde olmusan? :roll: :roll: Bir şeklini çek men de baxım..Qızlar üçün getmeye deyer?Alıntı:
ShulikX Nickli Üyeden Alıntı
Sence qızlar üçün problem yaranmır ki orada?
Ailelikce gedirler oraya? -
05-25-2007, 03:36 AMfidan494niye problem yaransın ki Manolita ister qız olsun ister oğlan, ümumiyyetle bu tip restoranlara ailelikce getmek daha maraqlıdır tek yemek yemeyeceksen kiAlıntı:
Manolita Nickli Üyeden Alıntı
-
05-25-2007, 03:39 AMManolitaO düzdür tek yemek yeyilmir, amma biri var refiqelerinle biri de var ailelikce. ona göre soruşdum. Bir de olur ki bezen reklamda gözel seviyyede görünen restoranlar "pis veziyyetde" olur. Men de Neolitle çox maraqlanırdım, axır ki sualıma cavab tapdım...Alıntı:
fidan494 Nickli Üyeden Alıntı
-
05-25-2007, 12:59 PMbakilibalasi
men berlinde yasadigima göre berlinde restoranta gedirem ailemle bir yerde özüde burda daha cox türk restorantlari var gözel yemekleri olur almanlarin hec gözel yemekleri yoxdu ona göre türklere gedirik bu qeder ugurlar size.... ::aze::
-
05-26-2007, 05:26 PMFira_24
Quzu keserem Azerbaycanima.Restoran Azerbaycandidir eee.bakilibalasi
-
05-26-2007, 07:46 PMAzerbaycanliOnda orada bir Azerbaycanlı restoranı açmaq lazımdı. Çox müşterisi olar. :)Alıntı:
bakilibalasi Nickli Üyeden Alıntı
-
05-27-2007, 12:40 AMManolitaBaşqa cür de ola bilmez :DAlıntı:
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı