Bir mahnıdırsa yaşamaq heç susmadan mahnı oxumaq istəyərəm...
Bir gəmidə suların ortasında mübarizə etməksə və üzməksə heç ümidsizliyə qapılmadan.... və qorxmadan üzərəm....
Həyat-Ovuc içi qədər bir torpaqda cücərtməkdirsə həyatı... lazım olsa gözyaşlarımla sular yenə böyüdərəm....
Həyat-Başını soxacaq bir koma tapa bilməməksə , mən küçədəki lampalar altındada gözləyərəm..
İşləməksə yaşamaq, lazım olsa ən agır işlərdə işləyərəm...
Həyat-Şeirlər yazmaqdırsa yazaram, qatar vaqonları kimi arxa arxaya, misraların ən gözəlini düzərəm...
Varlıq içində olmaqsa həyat , dilədiyini dilədiyin anda edə biləcək gücsə, gücümü olmayanlarla bölüşərəm.Bölüşdükcə artacaq bilirəm...
Yaxşı zamanlarımda gülərəm,sevinərəm...
Amma pis zamanlarımda isə dərd gəlibsə dərmanda gələcək deyə səbr edərəm...
Ey həyat !
Sən hər nə olsan ol , necə olsan ol, mənə necə gəlirsənsə gəl.. mən səni yenə də sevərəm...
Ey həyat!
Printable View
-
09-06-2009, 11:02 PMNuriyeVEy həyat!
-
09-06-2009, 11:40 PMQuickHappyRe: Ey həyat!
Məndə səni sevəcəm.... :( :meyus: ama istəmirəm sevmək bezmişəm artıx səbr qalmadı məndə.... :sorry: offf offf....insafsız həyat....
-
09-06-2009, 11:43 PMNuriyeVRe: Ey həyat!heyatın ne günahı var özde ele deme heyatı men sevirem :mad:Alıntı:
QuickHappy Nickli Üyeden Alıntı
-
09-06-2009, 11:58 PMQuickHappyRe: Ey həyat!nəbiyim günahı vaydaaaa mənimçün...bəlkədə mənim günahımdı xmmm....sən sev ama mən sevmiyəm....istəmiyəm kimisə sevim... :( :sorry:Alıntı:
NuriyeV Nickli Üyeden Alıntı
-
09-06-2009, 11:59 PMNuriyeVRe: Ey həyat!
sende gah nala vurursan gah mıxa
-
09-07-2009, 12:13 AMQuickHappyRe: Ey həyat!həə neynim bəs...bugün adgünümdə heç kefim olmadı ehhhh... :sorry: :cry:Alıntı:
-
09-07-2009, 12:18 AMNuriyeVRe: Ey həyat!
cann:( niye noldu? de isteyirsen gelsin derdini isteyirsen özelden at yeni neter meslehetdi derdini Nicata demeyen derman bulmaz herçendki öz derdime yanan lazım :D di davay de gelsin
-
09-07-2009, 12:29 AMQuickHappyRe: Ey həyat!ehh ay Nİcat 5dəyqəyə çıxıram uje,tatmax vaxtıdı....İnşallah sabah gələndə danşaram sənə.... :wink: okmi??Alıntı:
-
09-07-2009, 12:31 AMNuriyeVRe: Ey həyat!
ok oldu salamat gecen xeyre şirin yuxular ama men senin adını bilmirem eyy hele eybiyox sabah deyersen özelden :wink:
-
09-07-2009, 12:40 AMQuickHappyRe: Ey həyat!oki...sənində gecən xeyrə....şipşirin yuxular...adım Gülçəhrə :DAlıntı:
xixixi şaka şaka..adım Aytən-dir...Oki hələlik kendine iyi bak... :wink: