seninde sevgililer günün kutlu olsun bu kadar gec cevap yazdigim icin özür dilerim aygün kendine iyi bak sevgiler ve saygilar
sinan
Sevgililər Günü
Printable View
-
02-20-2007, 01:04 PMgilgamistesekkürler aygün
-
02-05-2008, 02:39 PMmustafapasa
az kaldı sevgililer gününe :oops:
-
02-05-2008, 03:07 PMdoktorT
Hiç bir şekilde ilgilenmiyorum :sorry: :meyus: :intihar:
-
02-05-2008, 04:34 PMsladkaya
hepinizin sevgilier günü kutlu olsuan menim bir sevgilim vardir ve sevgilier günü böle olunca cok gözle oluyooo :canim: :canim:
-
02-05-2008, 05:10 PMdoktorT:sorry: :meyus: :cry: :cry:Alıntı:
sekerim Nickli Üyeden Alıntı
:rose: çok sevindim bak sevgilinden önce davrandım :) -
02-06-2008, 12:54 AMOthmanSevgilinin Gunu ilde bir tek dir??!!
Vallahi hayiflanmadim desem yalan olar. Acikca deyirem caan qardaslarim hardan tapirsiz bele ipe sapa gelmez gunleri basha dushmurem.
Bu isin sonuda varip catar bir PAPAZA . Yani yine vahsi batinin ortaya cikardigi bir gundur. Biz ele bilin ki Sevgilimizi bir ilin her gunu severik . Sevgilinin gunu olmaz. Her gun sevgilinin gunudur. Hatta bir mahninin sözu bele idi : " Bize harputlu derler lee lee nure, ölene dek severiz zalim nure...."
Haydi hayirli tiraslar... Yine fuzuli masraf ve israf... kime ne fakirliginden ac kalan qardaslarimiza, okuyamayann cavan telebelere, tedavi olamayan xeste neferlere... Bir fakirin karnini doyurmak , ihtiyac sahibinin ihtiyacini gidermek, yolda kalmisa yardim etmek... haz duyar insan deyil mi ?
Oz anane, gelenek göreneklerimiz, Türk ve Muselmana yarasir hareket etmek, bizi " biz " yapan ulvi degerlere sahip cikmak varken neden maymun kimi batililari taklit etme ihtiyacini duyuyoruz acaba??? EY TÜRK SILKELEN, TITRE AT UZERINDEKI UYKUYU VE DÖN OZUNE... :canim: -
02-06-2008, 03:06 PMmontoya
gereksizzz :meyus: :meyus: :meyus:
-
02-06-2008, 05:06 PMmustafapasa
olmazsa olmaz:D
-
02-09-2008, 01:05 AMzekicanbün ve hediye
acaba gadin olmadık ne diye
1 sahifede yeshu
yazmış
valla tebrik edirem YESHU
DAMDAN DÜŞENİN HALINDAN