Darixiram.............Darixiram cunki sensizem!!!! Yene sensiz gunlerim.Yene sensiz gecelerim....Aglayiram.........Gozu dolu dolu baxiram.Baxa baxa sensiz qaliram Qala qala darixiram Darixa darixa qaranliq gecelerime burunurem....Burunurem ki,qaranliqda seni xatirlayaraq yene darixim..Yuxularimda sene toxunuram..Yuxudan durnda ele ki,gorurem bu8 heqiqet deyil.Bawlayiram aglamaga Neyleyim ki,bu menim heyatimdi...Heyatsiz heyatim.Mene bele heyat gerek deyil.Buyur senin olsun...Fikirlewirem her gece xeyallarimla..Hami mene qaranliq delisi deyir.He mende artiq deliyem...Bu duz sozdur.Ama delilerden bir tek ferqim var ki.MEN SENIN SENSIZ DELINEM!!!!
yazı tamamile mene aiddir...
Darıxıram
Printable View
-
09-07-2009, 09:36 PMNuriyeVDarıxıram
-
09-07-2009, 10:37 PMQuickHappyRe: Darıxıram
ehhhhhh məndə çox darıxıram.yanımda olmayanda belə çox darıxıram,hər zaman onu yanımda hiss etməmçün darıxıram...onun isti əlləri üçün...onun qəmli bəzəndə sevinc dolu gözləri üçün..darıxıram çox darıxıram...onun gülüşü üçün..onun mənə səni sevirəm deməsi üçün çox darıxıram...ehhhh Nicat ehhhhh... :meyus: :cry:
-
09-07-2009, 10:40 PMNuriyeVRe: DarıxıramNicatı sinesi dağlar olubAlıntı:
QuickHappy Nickli Üyeden Alıntı
-
09-08-2009, 10:10 AMNuriyeVRe: Darıxıram
darıxıram darıxıram :meyus:
-
09-08-2009, 03:26 PMSindyRe: Darıxıram
darximaginda oz gozelliyi vardir.nece deyerler.hesret ne qeder uzaq olsa,vusal bir o qeder sirin olar.
-
09-08-2009, 03:31 PMDamla1Re: Darıxıram
mende darixiram. cox lap cox. :meyus:
-
09-08-2009, 08:26 PMNuriyeVRe: Darıxıram
axşam saat 21 : 25 men yene darıxıram off off bilmirem ne üçün darıxıram ama :(
-
09-08-2009, 09:09 PMje_demeureRe: Darıxıram
Sənsiz çox darıxıram..İnsanın həyatda ən dəyərlisini itirməsinin nə olduğunu bilirsən?
Nə gün yetir,nə ay yetir.Deyəsən heç illər də yetməyəcək səni unutmağım üçün....
Gündən günə daha yaxşı anlayıram səni unuda bilməyəcəyimi,yoxluğunun necə çətin olduğunu ,bəlkə də gülmə səbəbimin olduğunu.Daha yaxşı anlayiram heç kimin sənin yerini verə bilməyəcəyini.İnan saniyə yoxdu ki ağlımda olmayasan... Nə bilərdim hər keçən gün çoxalacağını, Sənsizliyin içimdə böyüyüb də böyük bir uçurum olacağını ...
Səndən əvvəl ümidli olduğum qədər, ümüdsüzəm səndən sonra da...
Həyat niyə məni bu qədər sınağa çəkir?niyə Allahım məni sənin yoxluğunla cəzalandırır?
Sənin üçün cox darıxıram...Darixmaq nə pis hissdi.İçimdən söküb ata bilmirəm səni.Həm çox niftrət edirəm,həm də hər şeydən çox sevirəm səni. Sənin varlığındı məni yaşadan.Mən səninlə nəfəs alıram,məni istəməsən də, mən səni dəlicəsinə sevirəm...neyləyim axı mən buyam...Vaxtı ilə sənin tanımaq istədiyin,ama mənim heç cür imkan vermədiyim mən-Buyam!!!
Sonsuzluğun, ölümün və sənsizliyin ən uc nöqtəsində sənsizliyin ağrısıyla səni yaşamağa çalışıram... -
09-08-2009, 09:12 PMNuriyeVRe: Darıxıramvayyyy sen tamam şair olmusanki torpaq yetişdirirde :DAlıntı:
je_demeure Nickli Üyeden Alıntı
-
09-08-2009, 09:16 PMje_demeureRe: Darıxıramtəşəkkür :DAlıntı:
NuriyeV Nickli Üyeden Alıntı