Kndə yəqin elə taniş olurlarmiş indi Bakiya gətiriblər :DAlıntı:
MuLaTkA Nickli Üyeden Alıntı
Mən 1 defeqiza söz atmişa oda özü baxirdi deyə :lol: nə gəsəng qizdi dedim cox sagol dedi məndə sizi demirəm havalari deyirəm dedim :lol:
Qızlarla tanışlıq üsulları :)
Printable View
-
05-09-2010, 05:18 PMDeli_UREKRe: Qızlarla tanışlıq üsulları :)
-
05-09-2010, 06:05 PMMuLaTkARe: Qızlarla tanışlıq üsulları :)Bilmirem hardan gelib Bakiya..Ancaq onu biliremki 4ox qeribe taniw olmaq usuludu.Qizi eseblewdirmekden bawqa bir wey deyil.. :mad:Alıntı:
Kndə yəqin elə taniş olurlarmiş indi Bakiya gətiriblər :D
Mən 1 defeqiza söz atmişa oda özü baxirdi deyə :lol: nə gəsəng qizdi dedim cox sagol dedi məndə sizi demirəm havalari deyirəm dedim :lol:
-
05-09-2010, 06:11 PMDeli_UREKRe: Qızlarla tanışlıq üsulları :)Mulatka Sizi deyesen pis esebleşdirbler ?Alıntı:
MuLaTkA Nickli Üyeden Alıntı
-
05-09-2010, 07:11 PMMuLaTkARe: Qızlarla tanışlıq üsulları :)He eseblewdiribler ozude pis... :mad:Alıntı:
Deli_UREK Nickli Üyeden Alıntı
-
05-09-2010, 07:54 PM_SoMMeT_Re: Qızlarla tanışlıq üsulları :)
mulatka canim yaman xod gedirsenaa burda iki gundu xaxaxa yavas yavas :lol: pesman eleme bura getirdiyime
-
05-08-2011, 08:02 PMtetikci414Re: Qızlarla tanışlıq üsulları :)
qizlara tanis olmaq ucun ilk once sene qarsi hansisa hislerinin olub olmadiqini bilmelisen.ve ona uyqun hereket etmek lazimdi.qiza yaxinlasib sizinle tanis olmaq olarmi demek qizlarin belkede en nifret etdiyi sozdur.yaxinlasirsan qiza.salam verirsen.sizi narahat etdiyim ucun baqislayin.sizi incitmek fikrim yoxdu.sadece ureyimdekileri size demek isteyirem.demeye calisdiqim sozleri ureyimde qoymayin.o sozlerin meni incideceyini bilirem.men size qarsi semimi olmaqa calisiram.sizin de semimi olacaqiniza inanaraq size oz dostluq elimi uzadiram.size teref uzadilan dostluq elimi sixsaz cox sad olardim..sebirsizlikle ve boyuk umidle sizin cavabinizi gozleyecem.(eger telle mesaj yazmisizsa).cox sey demek olar.o deyecek sizi tanimiram.deye bilersiz.bezen heyatda tesadufler boyuk tanisliqa getirib cixarir.sadece inanmaq lazimdi.gelin ikimizede bir sans verek ve heyatin bize yaratdiqi bu furseti laziminca [
-
05-19-2011, 10:39 PManaksunamunRe: Qızlarla tanışlıq üsulları :)Tutu bacim,son zamanlar görünmürsənaaaa.. :loll:Alıntı:
Tutu20 Nickli Üyeden Alıntı
3 aydi yoxa çixmisan,haralardasan.? :sorry: -
05-20-2011, 12:55 AMBestekaR_ShRe: Qızlarla tanışlıq üsulları :)
vay o gunnenki QaTaRDaN yenice du6en qiza yaxinla6asan :)) gerisini dimeye ehtiyax yoxdu ((((((:: ::yeriyox::
-
02-12-2012, 12:22 PMXeyallarimRe: Qızlarla tanışlıq üsulları :)
:D butun taniwliq usullarini beyendim ::yerivar::