Eh sevmisem elim bala batim )
Oglan igid qiz qesheng ...Beh beh beh..)
Sevdiyiniz insana sevginizi nece ifade edirsiniz?
Printable View
-
04-29-2006, 07:32 PMJava-d
-
07-15-2006, 12:53 AMAygunmence seven bunu qarşısındakına söylemelidi
mence seven bunu qarşısındakına söylemelidi. yoxsa qarşıdaki nece bilsin ki onu sevirler :)
-
07-24-2006, 02:48 PMCancer
Arada sevirem sozune ehtiyyac duyuruq, amma ele vaxt olur ki, sevirem sozunu demekdense susmaq daha yaxwi olur.
-
07-24-2006, 05:54 PMAzadikSalamlar her kese..........Alıntı:
Cancer Nickli Üyeden Alıntı
:oops: Evvela salam...Men bu (Arada) sozunu basa duse bilmedim ki nedi bele....Men bele basa dusurem ki arada yox,sevgi her zaman lazimdi....Amma sevgini basa dusenler ucun...Sohbetimize davam etmek isteyen varsa buyursun :arrow: [ :!: sohbet mekanina .. :) -
07-24-2006, 11:00 PM
BEN SEVDIGIM INSANIN BASINI OKSAR VE KOCAMAN BIR OPUCUGU YANAGINA KOYDUKDAN SONRA SEN HERSEYIN GUZELINE VE EN IYISINE LAYIKSIN CUNKU SENI COQ AMA COQ SEVIYORUM DERIM BUKADAR BENCE DAHA FAZLASINI ISTEYEN KIZDAN VEYA ERKEKTENDE HAYIR CIKMAZ SEVMEM DE ZATEN DAHA FAZLASINI ISTEYENI
-
07-25-2006, 08:05 AMNanit
Salamun Aleykum!
Sevgi!!!
Nedir sevgi? Hansi orqanla onu hiss edirler?
Cox genish movzudur. Men bilmirem sevgi nedir amma onu bilirem ki Baki sheherinde bir shexs var ve men ona qarshi indiyene qeder hiss etmediyim hissler kecirirem. Belke bu ehtirasdir, belke dostluq, belke maraq bunu hec kes deye bilmez. Amma men o shexsin yaninda ozumu daya yaxshi, inamli ve en esasi sevilen hiss edirem. Biz her axsham onlunla gorushub gozel bir yere gedirik. InshAllah Allah her birinize ora yol acar, mene acdigi kimi.Bu cemi 20 deqiqe cekir amma bu 20 deqiqe erzinde ele bil dunyani mene verirler. Cox gozel hissdir! Men onunla ve ona olan hisslerimle fexr edirem. Allah onu men cox gormesin.
Dostlar, calishmayin sevdiyinizi gizletmeye. Bu dunyada Allahin bize verdiyi en gozel nemetlerden biri sevgidi! Yashaq ve qoruyaq (bu sozden sui istifade edenlerden)onu! Allah her birinize sevib sevilen olmaqi nesib etsin.
Qusura baxmayin cox yazdim amma bu Sizlere, Milletime ve butun muselman alemine olan sevgimden ireli gelir.
Allah Sizi xetadan, beladan qorusun! Amin!
Sag olun, Valeykuma Assalam! -
07-25-2006, 12:40 PMCancer
Azadik men demedim ki, sevgi arada olmalidir. Sadece dedim ki, "Arada sevirem sozune ehtiyyac duyuruq". yani sevirem sozu ucun arada dedim. sevgi mehebbet her zaman olmalidir.
-
12-06-2007, 07:25 PMElif
:canim: :)
-
12-07-2007, 12:37 PMAnatoliaN_
Klasik ama çok etkili bi yöntem olan güller alırdım heralde.. bide şöyle hüznlü bakış yapardım :D
-
12-07-2007, 12:40 PMruhsuzz
üstüne giderdim kısdırırdım çıldırtırdım sonrada gös kırpar gülerdim :D
