Bu həftənin qonağı sarah - dır. Suallarınızı soruşa bilərsiniz. Sarah, zəhmət olmasa əvvəlcə özünüz haqda qısa şəkildə məlumat verin.
İSTİFADƏÇİLƏRİ TANIYAQ - sarah
Printable View
-
08-27-2007, 11:45 AMfidan494İSTİFADƏÇİLƏRİ TANIYAQ - sarah
-
08-27-2007, 12:04 PMsarah
Hamınıze Salam..
Men sarah adımı rahmetli dedem koymush..29 yashındayim..Yolun yarısı olan 35 yashına daha cox var:)Türkiye de yashıyorum..Meslegim İc Mimarlık..Evliyim.Ushagım daha yox ama cox istiyirem.. Hayvanları cox sevirem Bir köpegim var..Onla yürüyüshleri cox sevirem..Gündüz ishte vaqıt gechir..Hayatım cox dolu doludur heç shikayetim yox.Mene bele sevirem yashamagı..Daha ne yazayım bilmiyorum..Siz sual edin men cavablayım..
Bu sözler menim hayattaki tekche seerimdir..
"Ömür aqan bir su gibidir
Sette cheksen önünede gechsen
Aqan ömrü durduramazsın
Ömrü anlamak ve bilmeqle
Ve her daqqasını degerlendirmekle gechirirsen
Hayatta erishemeyecegin heçbir noqta olamaz.." -
08-27-2007, 12:10 PMAzerbaycanli
Salam Sarah!
Hobilərin nələrdi? Boş vaxtlarında nə ilə məşğul olursan? -
08-27-2007, 12:21 PMsarahSalam Azerbeycanlı,Alıntı:
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
Hobilerim coxcha kitab oxumak.Evimde yemek yapmak tatlılar börekler yapmayı cox sevirem..İnternetten cox faydalanmayı sevirem..Bosh vaqtım heç yoxdur desem:)Eleki dersen bir bosh vaqtım 4-5 saatlik yuxudur..Umarım sualine cavab verebildim.. -
08-27-2007, 01:12 PMAzerbaycanli
Yemək pişirməyi sevirsən? Ən yaxşı hansı yeməyi pişirirsən?
-
08-27-2007, 01:19 PMsarahbeli cox sevirem yemek pishirmeyi.en yaxshi diyebilmirem..Hamını yaxshi yaparım :wink: ama aqlıma ilk gelen türk yemeklerinden karnı yarıq :D bele patlıcanı kızartıp patlıcanı yarıp ichine bele kıyma baharat felan koyup pishirirsen ama cox begenirler pishirdigim yemekleri..seher vaqtı bile neler yaparım bu sabah kek pishirip ishe geldim.. :DAlıntı:
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
-
08-27-2007, 01:25 PMElif
Kaç yıldır Türkiyedesin Sarah? Türkiye'de geçirdiğin ilk günlerinde seni rahatsız eden, alışmakta zorluk çektiğin şeyler oldu mu? Ne gibi sorunlarla karşılaştın?
-
08-27-2007, 01:39 PMsarahElif 9-10 il oldu..Cox zorluk chekmedim (Türkiye'ye gelmeyi cox istiyordum:))ama konushmaya bashladıgımda gülenler oluyordu basha düshebilmirdim niye gülürler.. Sonra zamanla alıshtım buraya insanlarda bana..Cox tanıshtım arkadash oldum..Shu an cox ii iki dostum oldu..Ama hersheye ragmen öz vatanım bashka..Kokusu bashka insanı bashka..İlk bashlarda Türkiyede en cox insanların samimiyetsizligi ve erkeklerinin pis huyları hoshuma gitmemishti..Zorluk chekmedim desemde chektim..Kendimi cox yalnız hissedirdim..Bashlarda cox sözü basha düshemezdim..Arashtırardım olmazsa chevremdekilere sorardım ki hala sorarım..Alıntı:
Elif Nickli Üyeden Alıntı
-
08-27-2007, 02:09 PMseyda
merhaba sarah
bir çocuğun olsa ismini ne koyarsın? :wink: -
08-27-2007, 02:12 PMsarah
Salam Sheyda bir qız isterim ama oglanda olsa farq yapmaz ama üregim qız ister hep..Qızım da olsa oglanda olsa adını Deniz qoymak isterim..Mende deniz anası olaram :D :D