cocuklarinin ismini ne koymak istersin?
İSTİFADƏÇİLƏRİ TANIYAQ - MyStery
Printable View
-
06-15-2007, 01:55 PMbakilibalasi
-
06-15-2007, 04:50 PMfidan494
balaca bir sualım var :D
ən çox sevdiyin çiçək? -
06-16-2007, 12:12 AMAhdesKızım olursa zeynep,oğlum olursa mehmetAlıntı:
bakilibalasi Nickli Üyeden Alıntı
-
06-16-2007, 12:14 AMAhdesLeylak,gül,lilyum çiçeklerini çok severim :DAlıntı:
fidan494 Nickli Üyeden Alıntı
-
06-16-2007, 12:49 AMManolita
Iki üzlü insanlara, fitnəkar insanlara qarşı reaksiyan necedir?
İki üzlü insanları esl üzünü görmek çetindirmi senin üçün?
Çox inandığın insanın, çox vacib mövzuda sene yalan dediyi aşkar olarsa, ne edersen?
Sen siyasetle meşğul ol, yoxsa siyaset seninle meşğul ol fikrine münasibetin necedir?
Hazırkı meşğuliyyetin nedir? -
06-16-2007, 02:24 AMAhdes
Iki üzlü insanlara, fitnəkar insanlara qarşı reaksiyan necedir?
Öyle olduklarını anladıgım zaman hemen uzaklaşırım.ama sorgulamadanda bırakmam
Çox inandığın insanın, çox vacib mövzuda sene yalan dediyi aşkar olarsa, ne edersen?
İlk önce neden yalan söyleme gereği duydugunu sorarım.mantıklı bir açıklaması varmı ona bakarım.yoksa çok kızarım .zaten yalan söyleyen bir kişide benim çok yakınım olamaz bundan sonra der uzaklaşırım ondan.
Sen siyasetle meşğul ol, yoxsa siyaset seninle meşğul ol fikrine münasibetin necedir?
Sen ilgisiz olsan bile ilğilenmen gereken mevzular gelir seni bulur'u anlıyorum kısaca.amam ben yinede uzak duruyorum bu konulardan
Hazırkı meşğuliyyetin nedir?
Müellimim ama görev yapmıyorum.görev yapabilmem için bir sınav geçmem lazım o sınava hazırlanıyorum bu arada -
06-16-2007, 03:05 PMfidan494
heyvanlarla aran necədir mystrey? itlərden qorxursan? :D
suala bax :utandim: -
06-16-2007, 03:16 PMAhdesyox yaxşıdır sual :DAlıntı:
fidan494 Nickli Üyeden Alıntı
Hayvanları çok severim.o kadarki severken aglıyorum :cry: bile .hayvanlara vede çocuklara hiç dayanamam.itten hiç korkmam böcek harici hiç bir hayvandan korkmam.yılan görsem kaçmam ama böcek görsem kaçarım o kadar yani :loll: -
06-16-2007, 11:48 PMademcan:)
Mystery valla seni istemeye gelen burdan okusun neler var sende :) bir soruda ben sorayım öldükten sonra bir hayat varmı inanıyorumusun?
-
06-17-2007, 12:01 AMadem52Re: :)ooooooooooo adem bey soru sormuş cevap yokmu :utandim:Alıntı:
ademcan Nickli Üyeden Alıntı