arkadaşım çok güzel diyosunda bu devirde bu dediklerin çok zor biz ancak ab gibi bir birliktelik kurabiliriz ama o zamanda güzel olur sınırlar bi bakıma kalkmış olur ekonomik birlik olur bütün türk devletleri bi bakıma birleşir ama gerçek anlamda sınırların kalkacağına ben inanmıyorum ama keşke dediğin gibi olabilseydi fakat günümüz dünyasında bu nerdeyse imkansız ::yerivar:: ::yerivar:: ::yerivar:: ::yerivar::Alıntı:
montoya882 Nickli Üyeden Alıntı
Türk cumhuriyetlerine vize kalkıyor :)
Printable View
-
01-02-2008, 01:32 PMcimbomRe: yetersiz
-
02-01-2008, 03:55 PMdoktorTRe: yetersizEvet bende çok istiyorum hatta en önemli ideallerimden biri ama gerçekten zor ama yinede biryerden başlamak lazım belki sınırları birleştiremeyiz ama gönülleri birleştirirsek kimse karşımızda duramaz :canim: ::aze::Alıntı:
cimbom Nickli Üyeden Alıntı
-
02-03-2008, 02:13 PMsladkaya
arkadaslar biz türk devletleriye bir toplum olmaya beraber ölkelerimize serbstce gidip gelöeyi tabki isteriz ama söle bi durumda var biz vizeyi kaldirdik ama gidecemiz ölke bizdem vize bekliyoror peki ne anlamai kaldi ozaman bizim vizeyi kaldirmamizin ve yapilan bazi bilinçsiz düzenlemeler nedeniyle ölkemizde sigortasız kaçak yollarla calişan bi çokk işçi vardir bunlar hem kendilerine hemde ölkemiz için zararlidir türkiye ekonomisine zarar verib kaçak calişanşar. bu konularda biraz daha duyarli olmamiz gerektigini düsünüyorum