zaten ermenilerdende başka şey beklenmez
ya soykırım yaparlar sonrada dünyaya mazlum numarası yaparlar
yada kültüğrlerimizi çalıp dünyaya kendi kültürleriymiş gibi
pazarlamaya kalkarlar :angry: :angry: ::yerivar:: ::yerivar:: ::yerivar::
EUROVISION 2008
Printable View
-
02-03-2008, 02:42 AMcimbom
-
02-03-2008, 02:44 AMsweety_girl
:angry: Çox pis oldum deyeceq sözde tapabilmirem. Allah islah etsin :meyus: Bizim işimiz ele hemişe uzaqdan baxmaqdı. Bele bir söz var yemeyenin malını yeyerler. Biz öz mahnımızı, musiqi aletlerimizi dünyaya tanıtmadıq onlarda yiyelendiler.
-
02-05-2008, 12:05 AMisi-85:aferin:Alıntı:
sweety_girl Nickli Üyeden Alıntı
-
02-09-2008, 06:53 PMAfrasiyab
Örovizyon saçma bi' oluşum. Gelişmemiş ve gelişmekte olan ülkeler dışında diğer Avrupa ülkeleri önemsemiyor; yani Doğu Avrupa, Türkiye ve Kafkasya ülkeleri gibi. Ama Azerbaycan'ın tanıtımı için, en azından, iyi olabilir. Çünkü Azerbaycan tanınmıyor pek. Umarım Azerbaycan'ın kendi öz müziği ile katılınır - Türkiye gibi saçmalamazlar. Yalnız şu da var; Örovizyon insanları aptallaştırıyor. Geçen yılki Örovizyon'da Türk halkı Ermenistan'a 12 puan verdi ; demek ki aptallaştırıyormuş.
-
02-16-2008, 01:59 PMescturkey
Bazı yerlerde Türk ve Azerilerin eurovision yüzünden üzücü , kırıcı , hoş olmayan laflarını okudum, gördüm. Böyle şeylerle kardeşliğimizi zedelemeyelim
-
02-17-2008, 12:12 PMdoktorTAptallaşmak.....Alıntı:
Afrasiyab Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim (üstüme alınmıyorum yanlış olmasın ) Türkiyede ne kadar Ermeni yaşıyor biliyor musun ???
lütfen Türk halkına karşı biraz daha saygılı ol ben eminim ki gerçekten Türk olan kimse o ülkeye puan yollamaz. ::yeriyox:: -
02-17-2008, 03:35 PMcimbomarkadaşım düzgün konuş lütfen ne aptallaşmasıAlıntı:
Afrasiyab Nickli Üyeden Alıntı
o oyları türkler değil türkiyedeki ermeniler verdi lütfen bi daha
türk halkı hakkında konuşurken öyle kelimeler kullanma burda
hoş karşılanmazsın hepimiz türküz burda :angry: :angry: :angry: