men özüme babami örnek aliram ilerde onun kimi olmax isteyirem çünkü ailesi üçün yaptikları fedakarliklar nece pulla ölcülebilmez
[
ÖZÜNÜZE KİMİ ÖRNEK ALİRSİZZ??
Printable View
-
03-14-2008, 07:40 PMsladkayaÖZÜNÜZE KİMİ ÖRNEK ALİRSİZZ??
-
03-15-2008, 01:22 PMDeli_UREK
Ozum kimi olmax isteyirem hec kime oxsamamax tekrar olunmaz kimi yeni .
-
03-15-2008, 05:01 PMdoktorT
Atamı örnek alıyorum.O benim hayran olduğum tek adam ve onun gibi olmam imkansız belki ama 4/1 i olsam yeter bana
Atam seni çokkkkkk seviyorum.Öbür dünyada Allahın izniyle seni göreceğim :) -
03-15-2008, 11:56 PMadem52
ben kimseyi örnek almıyorum kendi hayatımı yaşıyorum bu benim hayatım ve kararları ben veririm birilerinin yaşadıklarını örnek alıp yaşamaya çalışmam
-
03-16-2008, 12:38 AMceng:alqis: ::yerivar::Alıntı:
adem52 Nickli Üyeden Alıntı
-
04-26-2008, 05:33 PMAnatoliaN_
herkes birilerini örnek alıyo... Bende Atatürkü alıyorum.. ileri görüşlü, ideal fikirli , modern, kültürlü, tam bir türk askeri.....
Bİr komutanımın sözü vardı bana askeri okuldayken... oğlum derdi bir gün gelirde yolunu kaybedersen çaresiz kalırsan kendine bir ışık seç ve kalbin aklın bu ışığın peşinden götürsün seni. Bu ışığının adıda Atatürk olsun... -
09-18-2009, 11:03 PMXeyallarimRe: ÖZÜNÜZE KİMİ ÖRNEK ALİRSİZZ??
esl muselman qizina aid olan butun gozel ve yuksek keyfiyetleri ozume ornek gotururem ,cunki , men hec kese oxsamaq istemirem ,men ele men olaraq qalmaq isteyirem butun gozel insani keyfiyetleri ozumde cemlesdirib ,bilmirem bu mende ne derece de alinir,calisiram ki alinsin