Her kese salamlar.
Dostlar mene yardim edin.
Men bir oqlannla tanismisam, 35 yasinda, ama cox efendi birisi, herseyin yerini bilen, sakin, temkinli biridir.
Onunla ilk gorustuyumuzde, ondan guclu elektrik aldim sanki, bele bir hiss chox nadir hallarda olur, bilirsiniz. O, da menden xoslanmis, bunu hiss edirem.
Aradabir internette danisiriq, ondan cox xoslaniram, neyleyim bilmirem. Bazen ondan cox xoslandigimi demek kecir icimden, amma yanlis anlar diye susuram.
Mene oz tavsiyelerinizi deyin, deyerli arkadaslar.
Haminizi optum.
Men bir oqlan sevirem sevirem
Printable View
-
09-13-2007, 08:22 AMMelosMen bir oqlan sevirem sevirem
-
09-13-2007, 09:29 AM
bence hoşlandığını, ondan ne beklediğini açık açık söyle. insan böyle hisleri ne kadar sıklıkta duyar ki? ileride 'keşke' dememek için yap bunu. ben yapamadım pişmanım. sen bari yap.
-
09-13-2007, 03:49 PMElif
Sakın bişey söyleme! Erkek milletinin sağı solu belli olmaz senden hoşlanmış gibi görünür, iltifatlar eder, kur yapar sonra bir de bakarsın onları yapan sanki o değil de başkasıymış, meğer hiç de düşündüğün hissettiğin gibi değilmiş. Eğer senden çok hoşlanıyorsa o söylesin, sana düşmez itiraf etmek.
Ayrıca dikkat et eğer senin ondan hoşlandığını anladıysa egolarını tatmin etmek için de seninle görüşüyor olabilir hangi erkeğin hoşuna gitmez ki sürekli bir kızın ondan hoşlandığını hissetmek.
"Hayır o öyle bi insan değil" diyeceksin şimdi ama Sen yine de bunları düşün. Çünkü zaten güvenmediğimiz insanlardan değil güvendiklerimizden umulmadık darbeler yeriz.
Böyle olumsuz konuşup içini karartmak istemezdim ama bunları da düşünmen lazım ki sonunda hayal kırıklığı yaşamayasın. -
09-14-2007, 01:54 AMmontoya
ufak hareket ve kelimelerle ondan hoşlandığını belli et ki çocukta sana açılabilmek için cesaret bulsun.ama elif in de dediği gibi ilk hareketi bırak o yapsın.o erkeğin işi.
-
09-14-2007, 10:28 AMMelos
Aslinda Montoya ile raziyim, saol tavsiyen icin:)
Elif incimesin benden, ben de askta cok sanssizim, hep uzulen de ben oldum. Ama bu kadar cok kizgin olursam erkeklere, o zaman hic bisey kazanamam. Bence Montoyanin tavsiyesini dinlemege deger :)
Benim bahsettigim o erkek benden 6 yas buyuk (35 yasinda), cok konusan degil, sakin birisidir, icindekileri anltmayi sevmez ve surekli hos sozler ve soyleyen birisi de degil, ben onunla konustugumda hep havadan sudan konusuyoruz:) Ama gecenlerde bana hos szler soyledi, ondan sonra onun da bana karsi kucukd e olsa biseyler hissettigini anladim. Acikcasi onu kaybetmek hic istemiyorum, onu ilk gordugumde, " bu erkek tam bana gore" diye dusunmustum. -
09-14-2007, 11:24 AMsarah
Ah Melos dilerem istedigin olar..Seni cox ii anlayaram..Elif haqlıdır.Ama shunu unutma biz yanında degiliz sen onu tanırsan biz tarafsız sözler diyoruz..Bele bir söz var..Senin shu anki durumun ichin degil ama forumu oxuyanlarda diqqat etsin :wink:
"Oglanlara inanma
Sözlerine hec qanma
Seni sevirem derse
Sakın hakikat sanma
İlk bulushma Merhaba
İkincisinde sarılır dudaga
Ücüncüsünde ishim cıktı gelemem
Dördüncüsünde elvida"
Ama gözler cox shey anlatır..Gözlerine bak gör..Hershey dilerem istedigin gibi olar..Gözel xaberlerini gözleyerem.. :wink: -
09-14-2007, 11:31 AMKaRTaNeSiiSARAH ABLAYA KATILIYORUMAlıntı:
sarah Nickli Üyeden Alıntı
SADECE "SÖZLER AZ KALIR ÇARESİZ KALIR,,
GÖZLER ANLATIR AŞKI GÖZLER ANLATIR"(PİNHANİ)
GÖZLERİNE BAK ZATEN ANLARSIN :canim:
AMA ŞU MĞÜBAREK RAMAZANDA MUTLU OLMAN CANIM :canim: -
09-14-2007, 04:33 PMMelos
Tavisyeleriniz icin cok cok cok tesekkur ederim degerli arkadaslar:)
Montoyanin soylediklerine emel edicem;) bakalim nasil olucak ;)
Herksese cok selamlar. -
09-14-2007, 04:44 PMAhdes
Sevgi hissedildiği zaman paylaşılmalıdırbaşkalarının bizim için düşündükleri çokmu önemli önemli olan insanın kendi iç vicdanında dogru oldugunu bilmesidir önemli olan. hoşlanıyorsan açık açık senden hoşlanıyorum de bunu yanlış anlayarak vede seni basit görecek bir insan zaten senin hayatında olmamalı.Hep başkalarından bişey beklediğimiz için değğilmidir mutsuzluklarımız bazen insan kendi kaderinide kendi belirleyebilmeli bırak o ne düşünürse düşünsün senin için sen onu zaten kendin için sevmedinmi.gerişi boş.
-
09-14-2007, 04:53 PMElif::yeriyox::Alıntı:
MyStery Nickli Üyeden Alıntı
Sana katılmıyorum bacım.
Ben senin benim gibi düşündüğünü sanıyordum. -
09-14-2007, 04:56 PMAhdesHep kaybeldilmiş zamanların üzüntüsü değilmidir yaşadıklarımız.bırakalım bizim yapamadıklarımızı başkaları yapsın belkide dogrusu budur :meyus:Alıntı:
Elif Nickli Üyeden Alıntı
-
09-14-2007, 05:31 PMElifDoğrusu o değil :meyus: Doğrusu şu ki eğer hislerinde yanılıyorsa söylediği zaman hayal kırıklığına uğrayacak. Eğer yanılmıyorsa bile beraber olduğu sürece erkeğin nazını çekecek.Alıntı:
MyStery Nickli Üyeden Alıntı
Yukarıda yazdıklarımı oku bakalım yanlış var mı orda ? Biliyorsun işte bacım bağırayım mı şimdi burda :meyus:
O şimdi öyle olduğunu düşünmese de hislerinde yanılıyor da olabilir, karşısındaki insanı yanlış tanımış da olabilir. Aşkın gözü kördür derler ya hani Aşk gidip gözlerdeki perde kalkınca çok acı çekmemek için ihtiyatlı davranmak gerek -
09-14-2007, 05:38 PMmechulaskerAlıntı:
Elifcim kesinlikle sana katılıyorum :alqis:
Bence beklemelısın MELOS eğer oda sana aynı duyguları hissedıyorsa en kısa zamanda açılacaktır -
09-15-2007, 01:41 AMmontoya
e tamam işte neyi tartışıyosunuz ki.sonuç olarak benim dediğime geliyo durum.hoşlandığını belli edip bekliycek.bu arada elif ve hilal hatta burda yazmasa bile ceyda,erkeklere karşı ne kadar kin doluymuşsunuz ::yeriyox:: ::yeriyox:: hep kötü biziz demi.tamam belki ben kötüyüm ama hepimiz böyle değiliz ki
-
09-15-2007, 10:16 AMKaRTaNeSiiyooooo kin dolu değilim sadece erkeklerin bazı davranışlarına sinir oluyorumAlıntı:
montoya Nickli Üyeden Alıntı
ama takdirettiğim durumlarda var tabi mesela sen kendini inkar etmiyiosun ben kötütüm diyosun bunun farkındasın
e o zaman sandığın kadar da kötü değilsin demektir. :canim: :canim: :D :wink: -
09-15-2007, 02:31 PMmontoyabazı kızlarında var kötü huyları.ama biz(erkekler)bunları her fırsatta burda dile getirmiyoruz demi.kızın istikbaliyle oynamayın ya.bırakın bizler mutlu olamadık,bari o olsun :D :DAlıntı:
ByNVuRGuN Nickli Üyeden Alıntı
-
09-16-2007, 08:50 AMMelos
Gecenlerde o, benden hoslandigini soyledi. Acikcasi ondan hic beklemiyordum o sozleri.
Napacagimibilmiyorum, ama sunu cok iyi biliyorum ki, BEN ONU KAYBETMEK ISTEMIYORUM. Ve ona azacik da olsa hisslerimi belirtmegi dusunuyorum, ne olursa olsun:) -
09-16-2007, 05:44 PMruhsuzzsen hala sölemedin mi be kardeşim bak insan düşündüğünü söleyebilecek ve sölediğinin arkasında durabilecek kadar güçlü olmalıdır hoşlandığını sölediğin zaman sana kimse ne kadarda güçsüz demeyecek bu açıkyüreklliktir söle ve bekle daha fazlasını yapmana gerek yok iyi şanslar korkma arkandayız :)))Alıntı:
Melos Nickli Üyeden Alıntı
-
09-18-2007, 08:50 PMAhdesKaybedilmişliklerde bir öğreti bunu keşke yapsaydım desin istemiyorum senle ben olsak yapmayız ama belkide onun mutsuzlugu değilmi yaşadıgımız.Alıntı:
-
09-19-2007, 05:36 PMsib_elarkadaş
sana tavsiyem içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa. sonunun olmadığını, hüsranla biticeğini bile bile yaşa. zaten yaşadığımız tecrübeler bizi büyütmedimi....
-
12-14-2007, 12:06 AMdeli_cecen
sevgi güzellik ve cesaret ister simdiden bi risk alamazsan bu sevgi deildir hatta hiç bişey deildir sadece vakit öldürmektir ne kaybedicen söylesen belkide ebedi saadete kavusacaksın.. sevgi aşk okadar basit deil gözün kara olacak deli olacaksın ki gözün bişey görmesin
-
12-14-2007, 12:54 AMmateriya
Melos her yaş dövründe insanların düşünceleri ferqli olur men 35 yaşa gelmediyim üçün bu mövzu hakda bir az çetinniy çekirem amma insanın kefiyeti bir azda xarici görnüşü hakda melumat olsa onun hakda texmini fikir demek olar, dedizki sakit tebietli çox danışmayan efendi biridir bele insanlar duygulu ve kefiyetli olur, men düşünüremki yüksek kefiyetli insanı birisi severse oda bunu bilerse o seveni sevmese bele onu terk etmez. buna emin olmaq üçün o insanın evvelden yaşadığı heyat terzide böyüg rol oynayır. menim meslehetim, doğrunu hemişe de bu ise her kese aitdir insan özüne yüksek seviyede deyer vermeyi bacarmalıdır bele olmasa eks terefde maraq azalır ve sonu çox vaxt ayrılıkla neticelenir.
-
01-04-2008, 05:47 AMTahirTURKSOY
Sevgi hissləri hec vaxt insani aldatmir xoşbəxtliyə aparir...Sən ən yaxşisi söylə ki sonra söyləmədim dəyib peşman olma..Bu günün işini sabaha qoyma..UNUTMA NE GEDERSE GETSİN BİL Kİ ÖMÜRDEN GEDİR.Sene sonsuz xoşbəxtlik ARZULAYİRAM Cünki sen xoşbəxtliyə laiqsən........
[/b] -
01-07-2008, 05:24 PMDeli_UREK
::yeriyox:: baku[/i][/list][/quote][/code]
-
03-11-2008, 04:22 PMciciqiz
Mence ondan nhoslandiqini soylemelisen. Neden soylemeyesen ki? Sonra pesiman olacaqsin. Eger bey efendiyse o da seni duzgun anlar. Hic qorxma.
-
03-12-2008, 03:39 AMPoIsON
Bir şekilde Onun Bilmesini Sağla.. Sen Konuş Yada araya Birisini Sok.. Anlayışla karşılayacaktır.. [/b]
-
03-16-2008, 01:03 PMdoktorTAlıntı:
Melos Nickli Üyeden Alıntı
daha neyi bekliyorsun ki :wink: söylesene bilirim çok zordur ama söylemen gerek :)
::yerivar:: ::yerivar:: ::yerivar:: ::yerivar:: ::yerivar:: ::yerivar:: ::yerivar:: -
03-16-2008, 01:47 PMsladkaya
bencede söylemelisin cünkü söylemezsen senin nou sevmedigini düsünebilir ve onu kaybedebilirsin
-
03-18-2008, 05:56 AMBal_975
sevgili kardeşim Melos kusura bakmayasın Türkçe yazıyorum Azerice bilgim yok bence aranız çok fazla yaş farkı var şimdi olmasa bile ileride sorun yaratabilir diye düşünüyorum sakın yanlış anlama
-
03-18-2008, 09:16 PMsladkaya
::yerivar::
-
01-07-2009, 12:41 AMalp_erenxRe: Men bir oqlan sevirem sevirem
arkadaşlar yorumların hepsini okumadım okudugumdada erkek milleti sagı solu belli olmaz diyen ve bunuda genelleyen arkadaşlara teessüflerimi üzülerek yazmak zorunda kaldım öncelikle erkeklere degil kendinize güvenin birinden hoşlanıyorsanızda bunu belli edin seviyosanızda söyleyin bu kötü degil sevmek nezaman kötübirşey oldu hem sevgi arayacaksınız hem aradıgınız sevgiden kaçacaksınız hiç degilse kendimize dürüst vede ikiyüzlü olmayalım önyargılı olmayalım biliyorumki şikayet ettiginiz erkekler kadar kadınlarda var ama şuda bir gerçekki onlardan çok daha fazlasıyla düzgün insanlarda var
-
09-03-2009, 12:10 AMGULNAR6365Re: Men bir oqlan sevirem sevirem
CANIM MANDA SEVDIM .DALI KIMI.ONU GORANDAALIM AYAGUM DOLASURDU.GOZLARI GOZUMA DAYANDA NAEDACAYUMU BILMIRDIM,ODA BUNU BILIRDI.ANCAQ BUTUN GUN ONUN GOZLARINA BAXMAQ ISTAYIRDIM.HAR SEYUMU ONA VERDUM. ONA INANDIM.ONU SEVDUM SEVACAMDA ELA MADANI BIR INSANDI KI DEYURDUM MALAKDI.BIR GUN KAMPUTER ALDI VA HAR GUN MANIM SASIMI ESITMADAN DURA BILMAYAN ADAM GUNDA 6 DAFA ZANG EDAN ADAM QEYB OLDU.MAN ZANG ETDIM MASAJ CAKDIM SAS YOX EVA ZANG ETDI COX AGRINIRAM.DEDI BELA BAHANALARLA UZAQLASDI.BIR GUN BIR SEVGI MASAJI CAKDIM AVAZINDA ELA BIR TAHQIR ETDI KI MANI.SUSDUM.AGLADUM 1 SAAT SONRA 1MASAJ XOS BIR MASAJ. MAN CAVAB YAZMADIM. EVA ZANG ETDI MAN KAPATDIM DANISMAYACAGIMI GORUB MAHNI QOYURDU TELEFONDA.SONRA BILDIM KI O BIR VIRSDU INTERNET DAKI QADINLAR UCUN.HAMDA EVLIDI.INDIDA INTERNETDA QIZLARLA TANIS OLUR GORUSUR BILIRAM.AMMA 2 GUNDAN BIR TELEFONUM GIZLI ZANGLAR GALIR.O OLDUGUN BILIRAM. DANISMIRAM .DANISMARAM GURURUMDAN YOX .AILASINA USAQLARINA HORMATDAN.39 YASI VAR CAVAN GORSENIR.HAR ZAMAN OZUNUZU SEVDIRIN.SEVMYUN.
-
09-03-2009, 02:30 AMXeyallarimRe: Men bir oqlan sevirem seviremBax ona gorede nifret edirem de oglanlara . Ellerinden aldatmaqdan basqa hec ne gelmir . En yaxsi bacardigi seylerden biride qizlarin hissleri ile oynamaqdir :mad:Alıntı:
GULNAR6365 Nickli Üyeden Alıntı