bende sırrımı kimseye söylemem artıkgüvenilir gerçek arkadaş dot bulmak zor o yüzden bende kalsın daha iyi
Sirrlərimizi kimə danışırıq...
Printable View
-
01-21-2007, 01:33 AMadem52
-
03-08-2007, 07:52 PMElif
-İki kişinin bildiği sır değildir-
Ben kimseye söyleyemediklerimi en yakın dostlarımla paylaşırım.
Bide dün kankam mirze'ye çok önemli (benim için çok önemli) bir sırrımı verdim:) Konuşmak o kadar iyi geliyor ki. Hiçkimsenin bilmediği düşünceler olmamalı kafamızda, paylaşmak her zaman güzeldir.
Kanka herkesin huzurunda sana teşekkür ederim. -
04-25-2007, 02:33 AMkaderimsin61ASRIN AŞK ŞİİRİ
Asrın Aşk Şiiri
Yaşanılanları Kontrol-S ile kaydedip,
Kontrol-Z ile geri yaşıyorum
Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum.
En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum
Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim...
Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni
Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni
Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala
Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni
Kedinin mousela oynadığı gibi oyna,
Manzaralı mouse pedinde gezdir beni
Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şeyi
Geri dönüşüm kutusuna gönderelim maziyi
Kısa yol oluştur fazla bekletme bu seveni
En çok Flash Animasyonlu halini özlüyorum
PC görünüşlü, Mac duruşlu sevdiğim
Kalpten kalbe bağlantım bağlantısı yapılır
Kapanır kapılar, ağa oturum açılır
Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır
Disconnect olursam beni yine arar mısın?
Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın?
Yokluğunda erişim paketi teselli olmasa da
Değişiklikleri kaydedip, yeniden bağlanır mısın? -
04-25-2007, 02:58 AMturkmaya
Ben tüm sırlarımı wordpad ile yazıp kaydederim, çokta önemli şeyler değil bir bakıma vasiyet gibi şeyler, olurda ölürsem benle beraber sır olmasın diye. Geçmişte zararını gördüğümden kimseyle sır paylaşmam fakat anlatan olursa dinlerim. Annemin bir sözü (men diyerem dostuma, dostum diyer dostuna) aklıma gelir söyleyeceksemde vaz geçerim.
-
04-25-2007, 11:25 AMyeshu
Bir şey gerçekten bilinmiyorsa sırdır. Ama bir kişiye bile söylesen, artık o sır değildir (olsa olsa çoklu sır olur :wink: ). Dolayısıyla ben sırra falan inanmıyorum... Zaten hiç sırrım yok... yani sırsızım... :loll:
-
04-25-2007, 11:44 AMyesterdayBacanak seninle aynı durumdayım :lol: Şeffaf ve açık yürekli olunca insan sırrı falanda olmuyor ama en büyük dert ortağım karımdır, eğer bir sırrım varsa o biliyordur :lol:Alıntı:
yeshu Nickli Üyeden Alıntı
Tabi bilmesi gereken sırları :loll: -
06-09-2007, 02:51 AMbiyogirl
benim 98den kalma bir günlüğüm var...sırlarımı bilir ama çözemes yada kafası karışır okuyanın...şifreli bir tür sırdaş :)
-
08-20-2007, 11:05 AMsarah
salam
men cox eskiden gunluk tutardım ichimdekileri böyle aktarırdım ama sonra gunlugumu chaldılar ve okumaya chalıstılar ama gunlugumu herkesin bildigi bir dille yazmadıgım ichin deshifre edemediler..Bunu yapanlarda pis niyetlilerdi..men yurtta yatılıydım..sırlarımdan cox beynimden gechen ve kimseye diyemedigim her sheyi yazardım..bu olaydan sonra kalktım gunlugumu yaktım ve bir daha yazmayacagım dedim.Her gece uyumadan evvel o gün yashadıgım her sheyi yeniden düshünüyorum ve kendimce artılarımı ve eksiklerimi eleshtiriyorum..
Sırlarım menlen mezara gidecek...Onları kimseye demeyecegim...
Forumu açan arkadashıma tesekkür edirem... -
08-20-2007, 11:19 AMKaRTaNeSii
hayatımda canım dediğin benim olan ve güvenimin sonsuz olduğu tek arkadaşım sırdaşım dostum semradr..herşeyimi rahatlıkla ona anlatabilirm...
herşey karşılıklıdır yüzden güvenilir insan kalmaı demeyin bence :wink: karşınızdakine verdiğiniz güven kadarını alırsnız :D -
08-20-2007, 12:01 PMsarah
Hilal cox arkadshım var ama cox az dostum var.Dostlarım 2 tane..İkiside Qız ve onlar canımdır..Ailem kan bagım ayrıdır onlar ichin canım feda...Dünya da artıq cox shey degishti.İyi gunde degil her anımda yanımda olan dostlarımın olması cox yahshidir..Sırlar özel olmalı ve sır saklanmalıdır ki sır olsun yoqsa sır qalmaz..bu benim fikrimdi..