insanlar bazen olur hayatlarınde hec istemedikleri sheyleri yasayabilirler,hatalar,sehvliklervs,,, belkedehatalarbilerek yapılır belkede insanın üregi bu yola sevkeder...bes affetmek nece??????? yapılan hatalardan sehvliklerden affetmek nece olmalıdır..??? men affedilmex istiremm..o kişi kendini bilir....
affetmek
Printable View
-
03-13-2010, 05:54 PMsladkayaaffetmek
-
03-18-2010, 02:42 PMKralica_Re: affetmek
Ele sheyler var ki bagishlanmir. Gec qalmadinsa bagishlayar
-
03-19-2010, 01:00 AMcanbellRe: affetmek
:love Men xetalarim ucun sene etdiklerim ucun hec bagislamadim ozumu. Inan mene helede icimde sene etdiklerimi dusundukce aglayiram bagislamiram ozumu.. Meni bagisla :love :love
:love Sadece uzr istemek istemisdim. Bunu ede bilmedim nahaqcasina qururuma yenildim ama sessizce kecib getmeyine de dayana bilmedim. Meni bagisla olarmii Cox uzgunem! :love :love :love :love Unutulanlar unudanlari asla unutmazlar :love -
09-07-2010, 09:32 PMXeyallarimRe: affetmek
bunu en sade yolu zeng et ve " BAQISLA" de .eger senin onun yaninda deyerin qalibsa , o baqislayacaq ve seninle hec kusmemis kimi reftar edecek , yox eger baqislamayibsa , yene de "BAQISLA" de ve yoluna davam et , en azi menevi rahatliq taparsan .
-
09-07-2010, 10:41 PMAmiqo_100MRe: affetmek
:D
-
09-07-2010, 11:19 PMClassicRe: affetmek
Affetmek Allah'a mahsus. Biz sadece mesafe koyarız kırılırız. Sonuçta özür dilenir ve kırgınlık geçer. Geçer geçmesine de izi kalır. Eskisi gibi olmaz artık hiçbirşey. (bence)
-
09-08-2010, 03:21 AMRuzgar_GuluRe: affetmek:alqis: senın soyledıklerıne razıyam ::yerivar::Alıntı:
Classic Nickli Üyeden Alıntı
-
09-27-2010, 11:56 PMAmiqo_100MRe: affetmek
bu dünyada küsülü qalmaq lazım da deyil, çünki heç kim sabahın bilə bilməz.
Bağışlamaq üçün də CƏSARƏT lazımdır. yəni olub keçənləri həzm eləmək üçün.
küsmək də uşaqlıqdır, çünki bağışlamaq BÖYÜKLÜK sayılır. :D -
10-30-2011, 02:03 PMgonagamRe: affetmek
Allah baqishlayandir amma men esla mene qarshi yanlish edeni baqishlamiram gunahda olsa sona kimi butun haqqimi haram olsun deyib gecirem elesine