Qaydalari pozdugum ucun evvela uzr isteyirem. bu movzunu harda yerle$dirmeyi bilmirdim. yani hansi bolumde yerle$diyini cox fikirle$irdim. Bu bolume cox istifade geldiyinden bele qerara geldim ki bura yerle$dirsem daha cox insan burda oz fikrini ifade ede biler.
Goresen mehkeme hokmunu deyi$dire bilecekler? Omurluk hebs cezasi duzdurmu? Ekstradisiya olacaqmi?
bir sira suallar ortaliga cixir. bu defe ermeniler qalibmi cixdilar? biz ne ede bilerik? .................................. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
RAMIL SEFEROV
Printable View
-
04-14-2006, 09:19 PMCancerRAMIL SEFEROV
-
04-17-2006, 12:40 AMCancer
bu senin i$in deyil. burnuvu lazim olmayan yere soxma. bunlar hamisi bizim elimizde deyil. Qarabagda o zaman ne qeder genc $ehid oldugunu bilirsen? Bilirsen ki, indi menim ya$idlarim, yani oglanlar nadir hallarda rast gelir? Xeberin var ki, menim ya$idlarim Qarabagda $ehid olublar? Senin dunyadan xeberin yoxdur. Ermenilerin dalinda duranlar var. Senin kimi dani$anlar bizi ermelerin qabaginda aciz edibler. Sussan yax$i olar.
-
12-05-2007, 04:32 PMOXATAN
O novbeti bir qurban idi ki getdi??? Novbetisi kim olacaq inshallah!! Her kim olsa onun kimi etmese vetene layiq deyil!! ::aze::
-
01-07-2008, 10:27 PMDeli_UREK
[/url]http://img116.imageshack.us/img116/8292/0202bv.jpg
-
01-07-2008, 10:35 PMDeli_UREK
[
-
01-08-2008, 09:54 PMDeli_UREKSENE nolub oz ozuve niye danisirsan???? de gorek sen ne elemisen vetene burda yazmaxdan basqa?men saymiyim yer catmaz :angry:Alıntı:
Cancer Nickli Üyeden Alıntı
::aze::