bu tortu sevə yeyərəm.Hər kəsə böl bir dilim yesinlər.Bir iki dilim saxla sonradan gələnlərədə catsın.
Ad günün mübarək AgLaYaN_BuLuD
Printable View
-
09-03-2010, 02:33 PMAgLaYaN_BuLuDRe: Ad günün mübarək AgLaYaN_BuLuD
-
09-03-2010, 02:39 PMRuzgar_GuluRe: Ad günün mübarək AgLaYaN_BuLuDonlara cıkolatalı hazırladım ondan herkese pay ederim ama Gs li olanı herkesin midesi almaz isteyen olursa ondan da istege gore verirem :lol:Alıntı:
AgLaYaN_BuLuD Nickli Üyeden Alıntı
-
09-03-2010, 02:40 PMAgLaYaN_BuLuDRe: Ad günün mübarək AgLaYaN_BuLuD
oldu tsk
-
09-03-2010, 02:47 PM_SeDRiK_Re: Ad günün mübarək AgLaYaN_BuLuD
Emi Mende Seni TEbrik Edirem Sene Uzun Omur CAn SAgligi Arzulayiram Bagisda Zeng Ede Bilmedim Kontur Yoxdu Ona Gore :D
-
09-03-2010, 02:52 PMAgLaYaN_BuLuDRe: Ad günün mübarək AgLaYaN_BuLuD
Bu kontur Azərbaycanının üc nömrəli problemidir.Yenədə sağ ol Təbrikə görə İquş
Natiq Səndə sağ ol ki Mövzu acdığın üçün.TƏBRİKƏ GÖRƏ SAĞ OL -
09-03-2010, 09:29 PMXeyallarimRe: Ad günün mübarək AgLaYaN_BuLuD
Men de butun tebriklere qosuluram seni ad gunun munasibeti ile urekden tebrik edirem sene uzun omur ve can saqliqi arzu edirem ,en esasi ise yasadiqin surece ne edim? nece edim ? demeyesen .
-
09-03-2010, 09:46 PMAgLaYaN_BuLuDRe: Ad günün mübarək AgLaYaN_BuLuD
cox sağ ol.bü günki təbriklərə görə sağ olun.Təbrik edendə etmiyənlərədə tşk edirəm.
-
09-04-2010, 08:38 AMsladkayaRe: Ad günün mübarək AgLaYaN_BuLuD
ad günün mübarekk eminn..yeni yashın saglık ve mutluk getirsinn..nice mutlu seneleree
-
09-04-2010, 09:29 AM_PERVANE_Re: Ad günün mübarək AgLaYaN_BuLuD
Seni ad gunun munasibeti ile urekden tebrik edirem. Sene en esasi can sagligi, uzun omur, xoshbextlik, dop-dolu sevgi, mehebbet arzu edirem. Ulu tanri omrune omur, sevincine sevinc qatsin. Atdigin her atdim senin heyatina ugur getirsin. Gozlerinde daima sevinc qigilcimlari parlasin. Sevinc bashinin taci, keder ayaginin tozu olsun. Bu arzular, seni qanadina alib en uca zirvelere qaldirsin ve yenilmez olasan! Ad gunun mubarek! :rose: :rose: :rose:
-
09-04-2010, 10:28 AMAgLaYaN_BuLuDRe: Ad günün mübarək AgLaYaN_BuLuD
Sladkaya və Pərvanə gözəl sözlər üçün çox sağ olun tşk